Obavijesti

Sport

Komentari 7

I mali Dinamo gadno pogriješio: Prijeti mu izbacivanje iz Kupa!

I mali Dinamo gadno pogriješio: Prijeti mu izbacivanje iz Kupa!
6

RAZBILI KIJEVO Futsal Dinamo izborio je završnicu Kupa uvjerljivom pobjedom protiv momčadi iz Knina, ali prijeti mu izbacivanje iz natjecanja jer nije ovjerio knjižice igrača...

VIDEO

Futsal Dinamo, klub koji vode navijači i koji uspješno posluje po modelu 'jedan član, jedan glas', razbio je Kijevo Knin u dvije utakmice te s ukupnih 14-4 izborio plasman u završnicu malonogometnog Kupa.

Nadaju se da će HNS imati milosti

No, Dinamu prijeti izbacivanje iz Kupa zbog administrativne pogreške koju je klub napravio. Futsal Dinamo počeo je natjecanje u Kupu, a da prethodno nije ovjerio knjižice igrača u ZNS-u za 2017. godinu, što je morao prema Pravilniku HNS-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Klub je priznao krivicu, ispričao se navijačima, članovima, sponzorima te igračima koji su na terenu izborili završnicu Kupa i dodao kako se nada da će se HNS voditi sportskim motivima te da na kraju neće ispaštati igrači.

Španjolski nogometni savez nije imao milosti prema Realu prije dvije godine kad su Madriđani izbačeni iz Kupa kralja jer je za njih igrao Denis Čerišev, koji nije imao pravo nastupa. Milosti nije imala ni Liga prvaka prošle godine.

Onaj veliki Dinamo izbačen je iz juniorskog natjecanja nakon što je za 'modre' nastupio Matija Fintić, koji je imao tri žuta kartona. Tako je Dinamo ostao bez prolaska, a isto bi sad moglo zadesiti i 'Mini' Dinamo.

Pročitajte službeno očitovanje Kluba na vijest o diskvalifikaciji iz kupa.

Posted by Futsal Dinamo on 24. siječnja 2017

'Pogriješili smo'

Nastavno na informacije koje su se pojavile na stranicama nekih klubova, pa onda i medija o diskvalifikaciji našeg kluba iz kup natjecanja, a prije službene informacije regulatora natjecanja MNK Futsal Dinamo dužan je najprije ispričati se našim članovima, navijačima, sponzorima i igračima zbog administrativnog propusta koji može rezultirati spominjanom diskvalifikacijom. MNK Futsal Dinamo nastupio je u kup natjecanju, a da prethodno knjižice igrača nisu ovjerene u ZNS-u za 2017. godinu što nije u skladu s Pravilnikom o nogometnim natjecanjima HNS-a te je zbog istog prijavljen od strane nadležnih osoba. Kao legalisti prihvaćamo odgovornost za nastalu situaciju, a klub je svoju grešku ispravio. U iščekivanju službenih informacija od strane HNS-a nadamo se da će regulator natjecanja kao sportsko tijelo biti vođen sportskim motivima te da neće ispaštati igrači koji su svoju pobjedu izborili čisto i zasluženo na sportskom terenu.  Još jednom se ovim putem ispričavamo našim članovima, navijačima i sponzorima te ponajviše igračima i trenerima, a klub će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do propusta i učiniti sve potrebno da do istoga ili sličnoga ne dođe u budućnosti.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener