Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

I svjetska prvakinja prihvatila izazov Ronaldovih trbušnjaka

U Italiji je biciklizam strahovito popularan, a 20-godišnja zvijezda Letizia Paternoster jedan je od najvećih talenata apeninskog pedaliranja. Europska je, a bome i svjetska juniorska prvakinja

Foto: Instagram/Letizia Paternoster
4 komentara

Biciklistička šampionka Letizia Paternoster (20) zasad je posljednja u nizu sportašica i sportaša koja prihvatila izazov Cristiana Ronalda koji je u suradnji sa sponzorom Nikejem pokrenuo priču 'što više trbušnjaka u 45 sekundi'.

POGLEDAJTE VIDEO: LETIZIA PATERNOSTER

Pandemija korona virusa pola svijeta je natjerala u kućnu izolaciju pa je bilo kakva fizička aktivnost itekako preporučljiva. A Letizia i inače trenira svakodnevno.

Bicklizam je, odavno su zaključili stručnjaci, jedan od najnapornijih ako ne i najnaporniji sport. Nije čudo da je juniorska svjetska i europska prvakinja u vrhunskoj formi, spremna za sve pa i za Ronaldove izazove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 PARADISE BEACH 🔥 @lisafavale @daniel87oss 👩‍👩‍👦

A post shared by Letizia Paternoster (@letiziapaternoster) on

Inače, atletičarka Caster Semenya uspjela je nadmašiti Ronalda. Nogometaš je napravio 142, a Semenya - 176 trbušnjaka.

Letizia Paternoster je svoje navijače i pratitelje, nakon što je i sama obavila izazov, pitala: 'A koliko vi trbušnjaka možete napraviti u 45 sekundi'?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ ❗️HAKUNA MATATA❗️☀️ Time to go back to work 🤩

A post shared by Letizia Paternoster (@letiziapaternoster) on

Letizia je profesionalka u talijanskom timu Trek-Segafredo u koji je prešla prošle godine nakon sezone u kazahstanskoj Astani. Sportski san joj je nimalo poseban, ali velik: postati olimpijska pobjednica ili "barem" osvojiti olimpijsko odličje.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Naši partneri pišu
Message