Borussia Dortmund - Schalke; Bundesliga; Gdje gledati, uživo, stream | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 28

I to smo dočekali: Evo gdje možete gledati Bundesligu

I to smo dočekali: Evo gdje možete gledati Bundesligu
1

Nema više bezvoljnog buđenja vikendom i traženja snimki, život nam se polako, ali sigurno vraća u normalu. Pa dakle, što sve možemo gledati u subotu?

VIDEO

Dosadile su vam utakmice iz bjeloruske i nikaragvanske lige te silne snimke? Od ove subote život se vraća u normalu, daljinski će se opet lijepiti za ruke, a kauč vam neće dati da se ustanete s njega. Počinje prva liga petice nakon ožujka, počinje Bundesliga!

Umjesto Real Madriza, Gorodeje, Vitebska od subote ćete moći pratiti Schalke, Borussiju Dortmund, Bayern Munchen, a umjesto Lestera Bordasa, Rostislava Shavela, Artema Gurenka, uživat ćete u majstorijama Roberta Lewandowskog, Marca Reusa, Erlinga Haalanda. Preko milijardu ljudi pratit će utakmice iz njemačke lige što će sigurno porušiti sve rekorde...

Nema više bezvoljnog buđenja vikendom i traženja snimki, život nam se polako, ali sigurno vraća u normalu. Pa dakle, što sve možemo gledati u subotu?

VfL Wolfsburg - RB Leipzig

Uranili ste ujutro na tržnicu, vratili se doma i doručkovali. Onako punog želudca, ali gladni nogometa, sjeli ste na kauč i upalili TV s namjerom da pogledate nešto. A ono utakmica južnokorejske lige između Daegua i Pohang Steelersa. Inače ne znate ništa o južnokorejskom prvenstvu? Ne bojte se, niste puno propustili. Odigrana su tek jedno kolo, a sad je u tijeku drugo. Prijenos susreta između Daegua i Pohang Steelersa možete pogledati na Areni 1 od 9 i 30.

Bitno je da se lopta kotrlja i da na TV-u velikim slovima piše uživo, ali zaželjeli ste se ozbiljnog nogometa. U 15 i 30 okrenite na Eurosport 2 i vaša bajka može započeti! Brojni navijači uživat će u vrućem ruhrskom derbiju na na Signal Iduna Parku između Borussije Dortmund i Schalkea. Ako kojim slučajem nemate taj program, možete se pretplatiti na Eurosport Player gdje ćete sve programe Eurosporta imati na jednom mjestu (5 eura mjesečno ili 12,50 eura godišnje).

FC Schalke 04 - Borussia Dortmund

U isto vrijeme igraju i Augsburg - Wolfsburg, Fortuna Dusseldorf - Paderborn, Hoffenheim - Hertha te Leipzig - Freiburg, a od 18.30 čeka vas još jedna utakmica na Eurosportu 2 između Eintrachta i Borussije Monchengladbach.

U Bundesligi nakon 25 kola vlada velika borba za vrh. Bayern drži prvo mjesto s 55 boda i ima četiri više od Borussije Dortmund. Treći je Leipzig s 50, a Borussia Monchengladbach i Bayer Leverkusen su na 49, odnosno 47. 

Bavarci pak svoj susret 26. kola igraju u nedjelju od 18.00 sati protiv Union Berlina, a dva i pol sata prije njih na teren će nogometaši Kolna i Mainza. U pogon se tako vraćaju hrvatski nogometaši, a u konkurenciji su Tin Jedvaj koji igra za Augsburg te Josip Brekalo i Marin Pongračić koji nastupaju za Wolfsburg. Ivan Perišić tek se oporavio od ozljede i teško je vjerovati da će odmah nastupiti, a Andrej Kramarić se već duže vrijeme muči s ozljedama. Dakako, utakmice će se igrati bez gledatelja, ali neki su se snašli poput Borussije Monchengladbach koji su na stolice nalijepili fotografije svojih navijača.

firo: 16.04.2020, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, Gladbach, Borussia Monchengladbach, Stadion Borussiapark, portraits fans,

Ne bi bilo u redu od nas da zanemarimo i marljive Bjeloruse koji su nas zabavljali kroz ožujak i travanj. Od 14 sati Energetik i Dinamo Brest zaigrat će na SK1, a od 16.00 slijedi susret Šaktora i Slavije. Nemate previše predaha jer već u u 18 h igraju BATE Borisov i Slutsk. 

I dalje nije to potpuno, nogometni praznici mogli bi nas dočekati tek negdje sredinom lipnja kada bi se većina liga trebala nastaviti, a do tada uživajmo u onome što imamo. Jer kako se kaže, bolje išta nego ništa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Dinamo kupuje igrača iz Australije?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal