Obavijesti

Sport

Komentari 44

I Ukrajince šokirao Maksimir: Uh, Dinamo je baš agresivan!

I Ukrajince šokirao Maksimir: Uh, Dinamo je baš agresivan!
1

Najvažnija utakmica jeseni? Nama je svaka sljedeća najvažnija, ali i mi i Dinamo imamo po četiri osvojena boda, pa će sutrašnji dvoboj puno toga reći, jasan je bio trener Šahtara Luis Castro...

VIDEO

Zanimljive scene vidjeli smo u Maksimiru prije same press-konferencije Šahtara. Autobus s 35 ukrajinskih novinara stigao je na stadion, a malo je reći kako su ukrajinske kolege bile šokirane Dinamovim stadionom. Kiša je padala 'kao iz kabla', u Maksimiru je curilo sa svih strana, znate i sami kakav je stadion hrvatskog prvaka. Dugo nismo vidjeli toliko zbunjenih lica, novinarima Šahtara nije bilo jasno otkuda će oni pratiti utakmicu.

Pokretanje videa...

03:30

- Evo, ovdje ćete biti smješteni za vrijeme utakmice - poručio im je službenik Dinama pokazivajući na press-ložu.

- Pa i ovdje pada kiša - zbunjen je bio jedan Ukrajinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sada da, sutra je možda neće biti - odgovorili su mu nadležni u Maksimiru. 

Novinarima koji u Ukrajini imaju sjajne uvjete nije bilo lako povjerovati, ali ubrzo su shvatili kako ih u Maksimiru ne očekuje 'med i mlijeko'. Ubrzo je krenula press-konferencija na kojoj su se pojavili trener Šahtara Luis Castro i napadač Junior Moraes.

Zagreb: Konferencija za medije Šahtara uoči utakmice protiv Dinama

- Najvažnija utakmica jeseni? Nama je svaka sljedeća najvažnija, ali i mi i Dinamo imamo po četiri osvojena boda, pa će sutrašnji dvoboj puno toga reći. Svi znate da s nama nisu Konopljanka i Solomon, ali i za njih imamo prave zamjene. Želimo se baviti samo onima koji su ovdje, vjerujem da će oni dostojno zamijeniti one kojih nema - kaže trener Šahtara Luis Castro, pa dodaje:

- Mi moramo igrati našim stilom, takvi želimo biti i sutra. Postavit ćemo se napadački, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Dinamo. Uvijek se oslanjamo na četiri faktora; taktiku, tehniku, psihologiju i fiziku, ako ćemo ih sutra pokazati onda ćemo pobijediti. 

Šahtar je poslije remija s Dinamom ispao iz ukrajinskog Kupa, trener Ukrajinaca vjeruje kako uskoro kreće stabilizacija njegove momčadi...

- Mi smo spremni na sve, iza sebe smo imali niz od 12 pobjeda i jedan remi, sigurno možemo opet biti takvi. Kada će nam se vratiti ozlijeđeni igrači? Ne znam, to ovisi o liječničkoj službom, ali neće ih jedno vrijeme biti na terenu - kratak je bio Castro.

Zagreb: Konferencija za medije Šahtara uoči utakmice protiv Dinama

Junior Moraes je pričao o velikoj agresiji 'modrih' u Harkivu...

- Uh, Dinamo je jako agresivna momčad, osjetili smo u prvoj utakmici kako igraju, sada će nam biti lakše. I bolje ćemo se adaptirati na njihovu agresiju, Dinamo je baš agresivan. Pobjeda protiv Karpata nam je puno toga donijela, napunila nas je samopouzdanjem, pa smo uvjereni kako imamo velike šanse za prolaz u daljnju fazu Lige prvaka - poručio je Moraes.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska