Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ibáñezov tast: Luis neće dobiti poziv niti će nastupiti na Euru

Ibáñezov tast: Luis neće dobiti poziv niti će nastupiti na Euru
1

Bit ću kratak i jasan: Luis Ibáñez neće dobiti poziv niti će ići na Europsko prvenstvo, rekao je tast i menadžer nogometaša Crvene zvezde koji nam je u razgovoru otkrio kako misli samo na igre u klubu

VIDEO

Želio bih prekinuti medijsko razvlačenje vezano za eventualni poziv Luisa Ibáñeza u hrvatsku reprezentaciju. To u ovom trenutku šteti i njemu i klubu za koji nastupa. Bit ću kratak i jasan: neće dobiti poziv niti će ići na Europsko prvenstvo, rekao je Darko Alegić.

Tast i menadžer Argentinca s hrvatskom putovnicom, jednog od najboljih igrača Crvene zvezde na putu prema naslovu prvaka Srbije, tako je zaključio temu o kojoj proteklih tjedana bruje hrvatski mediji, pogotovo zbog činjenice da nemamo adekvatno rješenje na deficitarnoj poziciji lijevog beka koju Lucho pokriva.

- Sadašnji izbornik Ante Čačić, koji je bio trener Luisu u Dinamu, nije ga vidio na poziciji lijevog beka pa nije realno da ga zove u reprezentaciju - objasnio je Alegić za MozzartSport.

Otac Luisove supruge dodao je kako je savjetovao nogometaša da se fokusira isključivo na igre u Zvezdi, što je važnije od "lamentacije o tome hoće li dobiti ili ne poziv u hrvatsku reprezentaciju". Kontaktirali smo osobno Lucha koji nam je potvrdio istinitost intervjua.

- Ne očekujem poziv. Mislim samo na Crvenu zvezdu i nastup u Europi, ništa više - rekao je Ibáñez za 24sata.

Alegić se osvrnuo na komentar Joška Jeličića koji je rekao da je Ibáñez dobar dečko, ali da nema kvalitetu za reprezentaciju jer igra u suviše slabom prvenstvu.

- Nije ono slabije od hrvatskog, to je smiješno. Luis je odnosom prema suigračima i klubu gdje god je igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom nogometašu i još boljem mladom čovjeku koji može biti uzor svima. To je od veće važnosti nego golovi i asistencije. On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano.

Pitamo vas: zaslužuje li Luis Ibáñez hrvatski dres?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba