Obavijesti

Sport

Komentari 40

'Sasut ću ti tri metka u glavu'! Ibra otkrio šokantne detalje o sukobu s Romeluom Lukakuom

'Sasut ću ti tri metka u glavu'! Ibra otkrio šokantne detalje o sukobu s Romeluom Lukakuom

Ispadanje iz Kupa, poraz, polemike oko kladionice, povrede, smrt mog fizioterapeuta. Sve mi se to dogodilo nakon tog sukoba. Možda je to bio Lukaku, koji je odradio neki vudu ritual da mi naudi, piše u Ibrahimovićevoj autobiografiji Adrenalin

VIDEO

Frcale su iskre na sve strane, glava je bila naslonjena na glavu, obojica su bili bijesni kao risevi i spremni za makljažu. Na svu sreću, do fizičkog obračuna nije došlo.

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

U siječnju prošle godine u četvrtfinalu talijanskog kupa između Milana i Intera skoro smo vidjeli okršaj dva diva. Tadašnji član Intera Romelu Lukaku je poludio nakon jednog prekršaja Romagnolija i krenuo na njega, a Zlatan Ibrahimović je stao u zaštitu svog suigrača. Nasrnuo je na belgijskog napadača, ali uspjeli su ih ostali razdvojiti. 

Sukob se nastavio i u tunelu, a na koncu je Zlatan u drugom poluvremenu dobio crveni karton. Inter je bez njega preokrenuo na 2-1 i prošao dalje. 

Italian football Coppa Italia match - FC Internazionale vs AC Milan

Krajem prošle godine Ibrahimović je objavio knjigu Andrenalin, a pored brojnih zanimljivih priča i anegdota iz svoje bogate karijere, u njoj je iznio i pojedinosti sukoba s Lukakuom.

Iako su se igrali zajedno u Manchester Unitedu, nikada nisu imali prijateljski odnos. 

- Tijekom godinu dana u Manchesteru nikada nije otvorio usta, bio je miran kao janje, zatim je stigao u Italiju, novinari su ga uvjerili da je postao vrhunski igrač i odmah se osjećao kao kralj - piše u knjizi. 

- U Engleskoj me nije izazivao, ali čim je stigao u Italiju, odmah me je isprovocirao: 'Novi kralj Milana'. Vidi se da je morao još učiti zakon džungle: Da bi postao novi kralj, mladi lav prvo mora ubiti starog - pisao je Ibrahimović.

TIM CUP 2020  21 INTER vs MILAN

S tom izjavom stao je Zlatanu na žulj. A kada se to dogodi, to nije dobro za vas.

- Stiže derbi: veljača 2021. Pobjeđujemo s moja dva gola i objavljujem na društvenim mrežama: "Milan nikada nije imao kralja, samo Boga".

Sve je eskaliralo na spomenutoj utakmici Intera i Milana u četvrtfinalu Kupa kada je Lukaku poludio na Romagnolija i Saelemaekersa.

- Tim je mlad, nije kao moj stari Milan. Da je takav bio prema Gattusu, ovaj bi ga na mjestu ubio. Tada sam rekao sebi: Moraš reagirati, Zlatane. Odvodim Lukakua na stranu i kažem mu na engleskom: 'Zatvori ta usta i ostani na svom mjestu'. A on mi odgovara: 'Inače ćeš - što?' - priča Ibrahimović u knjizi.

Italian football Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Cagliari Calcio

- Gledam ga iznenađeno. Ma zar ovaj priča sa mnom? On ponavlja: 'Inače ćeš - što?'. Objašnjavam mu na engleskom: 'Slomit ću ti svaku kost u tijelu ako samo zineš'.

- On se približava. Naslanjam glavu na njegovu i guram ga unazad. On vrijeđa moju ženu, a onda ja njega diram u točku, a znam dobro koja je: Mamini vudu rituali.

Kada je 2017. godine prešao u Manchester United, Lukaku je rekao kako mu je mamin vudu savjetovao da promijeni klub. 

- Kažem mu: 'Idi kod mamice obaviti vudu ritual'. 

- Što si rekao o mojoj majci? - odgovorio mu je Lukaku.

- Ništa. Nisam je uvrijedio - tvrdi Ibrahimović.

Na kraju prvog poluvremena pozvao ga je u tunel da raščiste sve.

- 'Siđi sa mnom i pusti me da se zabavim'. Mislio sam na to da se u tunelu neće ništa vidjeti. Silazim, čekam ga, ali vidim da ostaje gore, da ga je blokirao Barella. 'Mali Barella? Diva poput tebe? Znači da baš i nemaš toliku želju da mi se pridružiš' - kazao je Ibra Lukakuu.

Navodno mu je belgijski napadač zaprijetio:

- Sasut ću ti tri metka u glavu! - piše u Zlatanovoj knjizi. 

- Kada se završi taj film u tvojoj glavi, dođi me potražiti - odgovorio mu je Ibrahimović. 

Serie A - AC Milan v Empoli

- Igrači Intera me tjeraju da odem i govore mi: 'Znamo što ti je na umu, Zlatane. Želiš ga iživcirati'. Jedan moj prijatelj iz Intera mi je otkrio: 'Kada si kupio poklone suigračima, nekoliko dana kasnije Lukaku je učinio isto za svoje suigrače. Sve što ti napraviš, on ponovi' - otkrio je Ibra.

Tako vrele glave, švedski napadač dobio je i drugi žuti u drugom dijelu pa je morao izaći iz igre. 

Nakon te utakmice sve je krenulo niz brdo. 

- Ispadanje iz Kupa, poraz, polemike oko kladionice, povrede, smrt mog fizioterapeuta. U početku sam mislio da mi je festival u Sanremu donio lošu sreću. Ali možda je to bio i Lukaku, koji je odradio neki vudu ritual da mi naudi - piše u knjizi.

Nadao se novom susretu kako bi raščistio račune, ali Lukaku je u međuvremenu otišao u Chelsea. 

- U svojoj glavi sam odlučio da sve s Lukakuom moram riješiti na terenu. Nažalost, napustio je Seriju A, a nismo izvukli Chelsea u Ligi prvaka. Ali, bit će još prilike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini