Obavijesti

Sport

Komentari 43

Ibra se vratio na teren: Ovakvo zagrijavanje još niste vidjeli

Ibra se vratio na teren: Ovakvo zagrijavanje još niste vidjeli

POVRATAK Milan je slavio protiv Torina, a na travnjak se nakon ozljede vratio Zlatan Ibrahimović. Dobio je posljednjih 10-ak minuta, a prije nego što je ušao oduševio je gledatelje ispred TV ekrana

VIDEO

Nakon prvog ovosezonskog poraza u Serie A od Juventusa, Milan se vratio pobjedama. U 17. kolu je s 2-0 slavio protiv Torina na San Siru u utakmici koja je bila samo rutinski posao.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra helikopterom na trening

Pokretanje videa...

Zlatan helikopterom na trening 01:30

Milan je dominirao prvo poluvrijeme u kojem se gost nije snašao. Trener gostujuće momčadi i bivši trener Milana Marco Gaimpaolo poslao je na travnjak defanzivni sastav pa je i rezultat bio u skladu sa stanjem na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Rossoneri' su stigli u vodstvo preko Rafaela Leaa u 25. minuti na asistenciju danas vrlo raspoloženog Brahima Diaza. Mladi Španjolac izborio je i penal nešto kasnije kojeg je u 35. minuti sigurno realizirao Franck Kessie.

Serie A - AC Milan v Torino

Momčad Stefana Piolija spustila je u brzinu niže u nastavku pa je Torino zaigrao bolje. No, i uz nešto više kombinatorike gost nije mogao stvoriti konkretnu priliku cijelo drugo poluvrijeme. Možda je najbliže golu bio kada je u 50. minuti dosuđen penal Tonalija, ali je kasnije poništen nakon pregleda VAR-a. Utvrđeno je da Talijan uopće nije dirao suparnika.

Ante Rebić danas nije bio u konkurenciji za nastup zbog pozitivnog testa na korona virus pa je u drugom dijelu priliku s klupe dobio povratnik nakon ozljede Zlatan Ibrahimović. Trener Pioli uveo ga je posljednjih desetak minuta da lagano osjeti igru i vidjelo se da Ibri nedostaje minuta. Kroz koju utakmicu će biti onaj stari.

Serie A - AC Milan v Torino

A uoči ulaska, odradio je zagrijavanje koje bi vjerojatno samo njemu u cijelom nogometnom svijetu palo napamet. Dok je stajao uz aut liniju i razgibavao prepone i zadnju ložu, prebacio je nogu preko Milanova pomoćnika kao da je atletska prepona.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Poznata je Ibrina pozadina u borilačkim sportovima, veliki je zaljubljenik u taekwondo koji mu je uvelike pomogao u nekim spektakularnim golovima koje je zabio u karijeri. Dobra je vijest što se vratio jer Milanu će itekako biti potreban u nastavku sezone. Utakmica protiv Juventusa pokazala je da samo dovoljno široka klupa osvaja prvenstvo.

Milan je ovom pobjedom stigao do 40. boda u sezoni i dalje suvereno drži prvo mjesto. Ostali pretedenti na naslov Inter i Juventus igraju u nedjelju na gostovanju kod Rome (12.30 sati), odnosno dočekuju Sassuolo (20.45 sati).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića