Sport

Komentari 164

Ibra skandaloznom čestitkom za Božić žestoko uvrijedio vjernike

Ibra skandaloznom čestitkom za Božić žestoko uvrijedio vjernike

Mnogo puta do sada Zlatan Ibrahimović pogodio je objavama na društvenim mrežama i izazvao oduševljenje navijača diljem svijeta. No, čini se da je ovog puta prešao granicu dobrog ukusa

Veliki Zlatan Ibrahimović igra sezonu iz snova u Milanu iako mu je 39 godina. Malo koji igrač u povijesti nogometa može se pohvaliti uspjesima kao njegovim pa onda i činjenicom da u veteranskoj dobi i dalje terorizira protivničke mreže kao prije 10, 15 godina.

Trenutno je treći strijelac talijanske Serie A s 10 golova iza Cristiana Ronalda iz Juventusa (12) i Romelua Lukakua iz Intera (11) s tim da je od 14 odigranih kola propustio čak osam utakmica, što zbog korona virusa, što zbog ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra helikopterom na trening

I kao takav, može si uzeti za pravo objaviti što god poželi. Mnogo puta do sada pogodio je svojim objavama i izazvao oduševljenje navijača diljem svijeta. No, čini se da je ovog puta prešao granicu dobrog ukusa. Skandaloznom objavom na društvenim mrežama naišao je na negodovanje vjernika diljem svijeta.

Ibrahimović je objavio fotografiju, koja bi trebala predstavljati ruku Djeda Božićnjaka. Na njoj je ispružen srednji prst, univerzalni znakovni jezik diljem svijeta za koji svi dobro znaju što znači. U opisu je napisao "Merry Chriztmaz" što direktno sugerira Zlatanovu božićnu poruku.

Božić je najveći kršćanski blagdan iza Uskrsa i mnogi vjernici taj dan provode u miru i spokoju. Važnost Božića u kršćanskim zemljama ne treba previše naglašavati pa ne čudi što je izazvao bijes velikog broja vjernika, koji nisu s prevelikim oduševljenjem prihvatili čestitku.

Njegove nogometne vještine i postignuća ne može nitko osporiti, no ovakve objave su ipak malo previše. "Vidi se da si s Balkana" i "Možeš ti iz Bosne, ali ne može Bosna iz tebe" samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci