Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Ibrahimović i Razarač Ante vratili Milaniću prvo mjesto'

'Ibrahimović i Razarač Ante vratili Milaniću prvo mjesto'

Rebić je protiv Crotonea harao po lijevoj strani. Opet je bio onaj stari. Ne samo zbog dva gola koja je zabio, nego i po presingu kojim je uzimao loptu od suparnika onako kako smo naviknuli, pišu Talijani...

VIDEO

Budi se zvijer iz Vinjana Donjih. Nakon ne baš bajnog jesenskog dijela sezone u kojem je propustio nekoliko utakmica zbog ozljede, Ante Rebić (27) konačno igra na vrhunskoj razini.

Kod njega su volja i želja uvijek bili neupitni, ali jednostavno ga nije išlo. Grizao je po svojoj lijevoj strani, ali gol ga nije htio. Prošle godine u ovo vrijeme Ante je doživio preporod u Milanu, a to mu se ponovilo i sada.

Serie A - AC Milan v Crotone

Nakon gola u pobjedi nad Bolognom (2-1) u prošlom kolu, hrvatski reprezentativac je oduševio u pobjedi protiv Crotonea (4-0) kada je zabio dva gola u 69 sekundi. Prvi je zabio u 69. minuti nakon ubačaja Hakana Calhanoglua iz kornera, a samo minutu kasnije 'rossoneri' su odjurili u novi napad, ubačaj je došao s desne strane, a Rebić je zabio nogom iz okreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navijači Milana i Stefano Pioli su ga konačno dočekali, a talijanski mediji sipaju hvalospjeve na njegov račun jer Ante opet djeluje nezaustavljivo. I to je za Rossonere došlo u pravom trenutku jer im je ovakav Ante prijeko potreban u velikoj borbi za naslov koju vode s Juventusom i Interom.

Serie A - AC Milan v Crotone

- Rebić i Ibrahimović postigli su po dva gola za pobjedu i tako na prvo mjesto Serie A vratili Milanić. Rebić se vratio, opet je našao ubojitost koja ga je krasila prošle godine - piše Gazetta dello Sport.

- Prvi je bio kopija onog protiv Lazija, kada je zabio glavom nakon petomjesečnog posta. Drugi je bio ljutiti okret, kojim kao da je otresao prvi dio sezone u znaku ozljeda i korone. To je iskoristio Rafael Leao, koji je igrao kao i Rebić prošle sezone. Zato je Anti prijetila klupa, jer osim Portugalčevog booma, tu je sada i Mandžukić. Međutim, Rebić se vratio sa svojim uobičajeno sjajnim tajmingom

Serie A - AC Milan v Crotone

Ova sezona je preslika prošle sezone. Rebić je došao prvo na posudbu iz Eintrachta, ali nikako se nije uspio prilagoditi. U prvom dijelu sezonu se mučio s formom, nije se mogao adaptirati na koncepciju igre pa se preporodio u siječnju. U drugom dijelu sezone bio je najbolji igrač kluba te do kraja sezone utrpao 12 golova, a Milan je otkupio njegov ugovor.

- Na početku ove sezone ozljede i koronavirus spriječili su ga da ponovi takve brojke, ali sada se diže i vraća s tri gola u dvije zadnje prvenstvene utakmice za ukupno četiri zgoditka. Ne zaboravimo da je zato ove sezone u sjajnoj asistentskoj formi. Do sada je namjestio čak osam golova. Ante pouzdan i hladan. Što je pod većim pritiskom, to igra bolje. On je betonski dio ove momčadi Milana, on je Razarač Ante - pišu Talijani.

Mario Mandžukić i Tomori pojačali su Milan u zimskom prijelaznom roku, ali najveće pojačanje za 'Rossonere' je Ante Rebić koji se konačno vrati u vrhunsku formu. 

FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Lazio

- Rebić je protiv Crotonea harao po lijevoj strani. Opet je bio onaj stari. Ne samo zbog dva gola koja je zabio, nego i po presingu kojim suparnicima uzima loptu onako kako smo navikli od njega. Sjajna vijest za Milan je što se Rebić vraća u formu igrača odluke kada je to Milanu najvažnije, pred napad na Scudetto i Europa ligu.

Na krilima Ibre i Ante, Milan je opet skočio na prvu poziciju, a ako njih dvojica nastave ovako trpati, snovi o naslovu bi nakon 10 godina čekanja napokon mogli postati java za navijače Milana. Ibrahimović je konstantan cijelu sezonu, a Ante se napokon vratio na staru razinu. Nešto što su Rossoneri jedva dočekali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener