Sport

Komentari 15

Igor Cvitanović: U šoku sam, bio sam nerazdvojan s Darkom

Igor Cvitanović: U šoku sam, bio sam nerazdvojan s Darkom

Strašno, Bože moj, u šoku sam. Pa nisam ni čuo za napad na Darka dok mi vi niste rekli. Naježio sam se. Naravno da ću ga nazvati da vidim što je bilo. Bili smo u kontaktu posljednjih godina, rekao je Igor Cvitanović

Na legendarnog srpskog nogometaša Darka Kovačevića (46) pucali su u utorak ispred njegove kuće u predgrađu Atene. Preživio je napad tako što se bacio na pod.

- Vidio sam čovjeka kako izlazi iz automobila i prilazi mi s uperenim pištoljem. Instinktivno sam se bacio udesno, a onda je pucao prema meni, otrčao, ušao u vozilo i nestao - rekao je Kovačević.

Koji je motiv napada na bivšeg napadača Crvene zvezde, Sheffield Wednesdaya, Real Sociedada, Juventusa, Lazija i Olympiacosa te bivšeg reprezentativca Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, danas šefa skautske službe kluba iz Pireja, u policiji još ne znaju.

Igor Cvitanović je godinu i pol dana sredinom devedesetih igrao s Darkom Kovačevićem u Real Sociedadu. Bili su u sjajnim odnosima.

- Strašno, Bože moj, u šoku sam. Pa nisam ni čuo za napad na Darka dok mi vi niste rekli. Naježio sam se. Naravno da ću ga nazvati da vidim što je bilo. Bili smo u kontaktu posljednjih godina - rekao je Igor Cvitanović i nastavio:

- Kad smo igrali u Sociedadu, bili smo nerazdvojni. Pa živjeli smo u istoj vili u kojoj su bila četiri apartmana. Stalno smo bili skupa izvan travnjaka.

Cvita je šokiran, ali mu je prijatelj, nasreću, izvan životne opasnosti. 

Najčitaniji članci