Sport

Komentari 25

Igore, pomaži nam stići Hajduk! Cvitanović uzeo juniore Dinama

Igore, pomaži nam stići Hajduk! Cvitanović uzeo juniore Dinama

Cvitanović će na novoj funkciji naslijediti Andreja Miokovića koji ostaje u klubu kao stručni radnik u klupskoj nogometnoj školi. Mioković je momčad ostavio na drugom mjestu s 38 bodova u 15 kola, odnosni četiri manje od Hajduka

Igor Cvitanović (50) vraća se u Dinamo. Jedan od najboljih strijelaca u povijesti maksimirskog kluba preuzima mjesto trenera juniorske momčadi, potvrdio je hrvatski prvak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cvitanović će na novoj funkciji naslijediti Andreja Miokovića koji ostaje u klubu kao stručni radnik u klupskoj nogometnoj školi. Mioković je momčad ostavio na drugom mjestu s 38 bodova u 15 kola, odnosni četiri manje od Hajduka.

Ranije je nekadašnji Dinamov napadač već radio s mlađim kategorijama, asistirao i u prvoj momčadi Ivankoviću, a bio je i u stožeru Zorana Mamića pa mu se piše i taj naslov. Od trenerskog prvoligaškog iskustva ima tek ono kratko iz Istre.

U igračkim danima, pak, skupio je ukupno 502 utakmice i zabio 304 gola za Dinamo, a nosi titulu drugog najboljeg strijelca u povijesti HNL-a sa 126 pogodaka. Uz nedavno preminuloga i legendarnog Slavena Zambatu dijeli prvo mjesto povijesne ljestvice najboljih Dinamovih strijelaca u europskim natjecanjima, a osvojio je ukupno pet naslova prvaka i pet pokala pobjednika Kupa,

Najčitaniji članci