Obavijesti

Sport

Komentari 4

Igrač Atletica suspendiran zbog klađenja: Nudi se prilika Šimi

Igrač Atletica suspendiran zbog klađenja: Nudi se prilika Šimi

Desni bek Atletica Kieran Trippier je kažnjen zbog klađenja pa će propustiti 12 utakmica za svoj Atletico Madrid. Čak je i dobro prošao jer mu je prijetila suspenzija od šest mjeseci...

VIDEO

Izbornik Engleske Gareth Southgate iznenadio je svoje zemljake još u listopadu nakon što je objavio da Kieran Trippier napušta reprezentativni kamp. 

Bio je kapetan u prijateljskoj utakmici i sve je iznenadio njegov nagli odlazak. Ali, razlog je bilo saslušanje u prostorijama engleskog nogometnog saveza. Zašto? Sumnja na klađenje. Dva mjeseca nakon toga, FA očito nije bio zadovoljan njegovim opravdanjem na saslušanju pa ga je kaznio s deset tjedana zabrane igranja nogometa. 

Kieran Trippier file photo

Čak je dobro i prošao jer mu je prijetila šestomjesečna suspenzija zbog kršenja pravilnika o sportskom klađenju, a navedeni prekršaj se dogodio u srpnju 2019. godine, upravo kada je završavao svoj transfer iz Tottenhama u Atletico Madrid.

On se pak brani da se nije kladio i da nije ostvario nikakvu dobit, ali morat će se suočiti s kaznom. Osim suspenzije zbog koje neće dva i pol mjeseca biti na raspolaganju Diegu Simeoneu, Trippier će morati isplatiti u blagajnu Saveza 70.000 funti. Neće ga biti na 12 utakmica, propustit će i prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja, a vratit će se 7. ožujka kada će njegov klub igrati prijateljski susret protiv Real Madrida.

La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid

Težak je to udarac za argentinskog trenera Diega Simeonea jer mu je engleski reprezentativac jedan od važnijih igrača. Trippier je ove sezone nastupio 13 utakmica u La Ligi na desnom beku, ali Simeone će sada morati posegnuti za novim rješenjem. A kao logična opcija nameće se naš Šime koji je igrao na toj poziciji do nove operacije.

FILE PHOTO: Champions League - Group A - Atletico Madrid v Bayern Munich

Nudi li se to velika prilika Vrsaljku? Nakon operacije u listopadu, hrvatski reprezentativac se napokon oporavio i zaigrao u Kupu. Još nije na pravoj razini i trebat će mu nekoliko utakmica da vrati stari ritam, ali Šime bi trebao dobiti veliku minutažu na desnom boku i zamijeniti Trippiera. Simeone mu vjeruje, čekao ga je i nakon one prve operacije koljena zbog koje ga nije bilo godinu dana i nakon toga je uskočio u prvih 11. Dogodila se nova operacija zbog koje je pauzirao više od dva mjeseca, ali sada bi se napokon trebao ustaliti u prvih 11.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Granada
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica