Obavijesti

Sport

Komentari 8

Igrač Stuttgarta tvrdi da nije sucu pokazao srednji prst

Igrač Stuttgarta tvrdi da nije sucu pokazao srednji prst
2

Khalid Boulahrouz u susretu 3.kolu Bundeslige u kojem je njegov Stuttgart izgubio od Leverkusena zaradio je isključenje nakon pokazivanja srednjeg prsta sucu

VIDEO

Nizozemcu Khalidu Boulahrouzu u redovima Stuttgarta prijeti kazna Disciplinske komisije Bundeslige. Igrač je u utakmici njegove momčadi i Bayera, u kojoj su pogotkom Kießlinga slavili 'apotekari', pokazao srednji prst sucu, zbog čega je zaslužio žuti karton. Boulahrouzu je već imao karton te mu je ovaj bio drugi, zbog čega je svoju momčad do kraja susreta na terenu ostavio u deset.

Bivši igrač Chelsea i HSV-a ironično je zapljeskao sucu  Peteru Gagelmannu zbog odluke koju je donio na što mu je Gagelmann pokazao žuti karton. Zbog drugog žutog, odnosno crvenog kartona Boulahrouz je morao napustiti travnjak, što igraču očito nije odgovaralo pa je na odlasku pokazao sucu srednji prst.

Gesta Nizozemca jasno se vidi na video-snimci, no on tvrdi da to nije učinio.

- Sudac je dosudio faul i to me je naljutilo. Tada sam zapljeskao. Svi smo mi samo ljudi. Ali nisam pokazao srednji prst - pravda se Boulahrouz.

- Igrač je opomenut zbog nesportskog ponašanja. Sa svoje pozicije pokazivanje srednjeg prsta nisam vidio - objasnio je sudac.

Iako sudac nije vidio gestu dokaz protiv igrača snimile su kamere. Slika u ovom slučaju ne laže i Boulahrouza bez sumnje čeka kazna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić