Sport

Komentari 1

Igrača američkog nogometa ubili nakon obiteljske svađe: Otac pucao na njega i majku

Igrača američkog nogometa ubili nakon obiteljske svađe: Otac pucao na njega i majku

Nakon što je pas sportaševe djevojke ugrizao oca, izbila je žestoka prepirka. Andersonov otac otišao je u garažu po pištolj te počeo pucati po sinu i supruzi

Igrač američkog nogometa Otis Anderson (23) ubijen je u obiteljskom domu u Jacksonvilleu u SAD-u nakon obiteljske svađe, a glavni osumnjičeni je njegov otac. 

Do stravičnog ubojstva došlo je kada je pas u vlasništvu djevojke sportaša ugrizao oca nakon čega je izbila žestoka svađa. Otac je krvario, a potom je otišao u garažu po pištolj i počeo pucati. Majka je hospitalizirana s višestrukim ozljedama dok je Anderson preminuo u kolima hitne pomoći na putu do bolnice. 

Anderson je završio sveučilišnu karijeru na University Christian School, a ove godine nisu ga izabrali na draftu. Anderson nije odustajao od profesionalne karijere pa je završio u kampu NFL momčadi Los Angeles Rams, ali nije dobio priliku zaigrati za njih. 

Stravična smrt šokirala je njegove suigrače, trenere i sve koji su ga poznavali, a njegov bivši trener Josh Heupel oprostio se od 23-godišnjaka koji je bio omiljeni u momčadi zbog svog vedrog duha.

"Zaprepašteni smo odlaskom Andersona. Bio je zabavan i nevjerojatan suigrač. Imao je velik utjecaj na naše sveučilište, zajednicu i momčad", napisao je Heupel. 

Na nogometno igralište sveučilišta postavili su njegove fotografije s cvijećem, a na Twitter profilu također su se oprostili od ubijenog mladića. 

"Potreseni smo nakon što smo čuli za smrt Andersona. Njegovi suigrači su ga poštivali. Izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji i svima koji su ga voljeli. Prerano je otišao i zaista će nam nedostajati"

 

Najčitaniji članci