Obavijesti

Sport

Komentari 5

Igrači Jetsa maltretirali su lijepu meksičku novinarku

Igrači Jetsa maltretirali su lijepu meksičku novinarku
1

Nekoliko je igrača i članova stožera momčadi više puta tijekom treninga namjerno bacila loptu, neki su i dobacivali 'sugestivne seksualne komentare'

VIDEO

Igrači i stručno vodstvo New York Jetsa, kluba iz NFL lige (američki nogomet), na stupu su srama jer su seksistički uznemiravali Ines Sainz, atraktivnu reporterku meksičke TV-postaje Aztece. Seksi-novinarka potvrdila je za New York Times da se osjetila seksualno uznemirenom tijekom subotnjeg treninga NFL momčadi Jetsa. Prema izazovno odjevenoj plavuši, koja je motrila trening uz rub igrališta, nekolicina je igrača i članova stručnog stožera momčadi više puta tijekom treninga namjerno bacila loptu, a neki su joj igrači također dobacivali "sugestivne seksualne komentare".
Maltretiranje lijepe reporterke nastavljeno je u svlačionici, u koju je Sainz ušla kako bi dočekala dogovoreni intervju s Markom Sanchezom. Igrači su joj i dalje dobacivali, dok ju je obrambeni igrač Kris Jenkins upozorio da iziđe jer "to nije njezina svlačionica".
"Umrla sam od neugode. Čekala sam Marka Sancheza ne znajući kamo bih gledala", napisala je Sainz na svom Twitter-profilu.
Iz kluba su se nakon svega ispričali reporterki, i to preko samog vlasnika Woodyja Johnsona, obećavši joj da se tako nešto više nikad neće ponoviti.
- Prihvatila sam predsjednikovu ispriku jer mi je obećao da će ubuduće svi u klubu iskazivati poštovanje prema ženama. Mislim da je to najvažnije, jer žene danas trebaju poštovanje u bilo kojoj profesiji – rekla je Sainz.
Ulazak TV-reportera u svlačionice momčadi u sjevernoameričkom je profesionalnom sportu postao običaj. Televizijski gledatelji stalno žele sve detaljnije i sve sočnije informacije, a klubovi su svjesni da bez novca od televizijskih prava ne mogu funkcionirati. Stoga je već postalo uobičajeno da treneri usred utakmice daju vlastito viđenje događaja na borilištu. U takvoj situaciji niti izgredi poput navedenog nisu rijetki. Pogotovo uzme li se u obzir da muški sport u SAD-u reporterski s lica mjesta većinom pokrivaju mlade novinarke atraktivna izgleda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.