Obavijesti

Sport

Komentari 12

Igrači Spursa ljube jahačicu, pravnicu... A jednom je tata zabranio da se viđa sa ženama

Igrači Spursa ljube jahačicu, pravnicu... A jednom je tata zabranio da se viđa sa ženama

Djevojke i supruge nogometaša Tottenhama, zasigurno kao i 'modre' wagsice, željno očekuju osminu finala Europske lige, te podrške s obje strane neće izostajati

VIDEO

Nažalost, zbog epidemioloških mjera usred aktualne pandemije i zabrane dolaska navijača, bolje polovice igrača na stadionu Tottenhama nećemo vidjeti. Predstavljamo vam najvjernije navijačice Dinamova protivnika u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci uoči Tottenhama

Pokretanje videa...

Dinamovci uoči Tottenhama za 24sata 17:17

Katie Goodland (27)

Engleski nogometaš Harry Kane (27) oženio je dugogodišnju djevojku i fitness trenericu Katie 2019. godine, a u međuvremenu su dobili dvije kćerkice - Ivy i Vivienne Jane. Par se zaljubio još u školskim klupama, a zaručili su se 2017. godine na Bahamima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Marine Lloris

Bolja polovica francuskog reprezentativca Huga Llorisa (34) diplomirana je pravnica, a davne 2002. godine je upoznala današnjeg supruga za kojeg se udala u rodnom gradu Nici. Izuzetno je lijepa i pametna, ali i jako popularna u Francuskoj, ponajviše zahvaljujući golmanu Tottenhama. Marine i Hugo imaju dvije kćerkice - Annu Rose i Giulianu. 

Emma Rhys-Jones (29)

Netipična WAGsica zasigurno je supruga Garetha Balea (31) koja je bila sasvim obična djevojka iz susjedstva u koju se velški reprezentativac zaljubio na prvi pogled još u školskim danima. I dok je Bale gradio nogometnu karijeru, Emma je u Cardiffu radila kao frizerka. Par je vezu započeo rane 2000., zaručili su se 2016., a u međuvremenu su dobili dvije kćerkice Albu i Navu, te sina Alexa. Emma ne voli medijsku pažnju zbog čega se tek povremeno pojavljuje u javnosti, a na društvenim mrežama nije aktivna. 

Ruby Mae (25)

Među 'Spursicama' svakako se ističe djevojka engleskog reprezentativca Delea Allija (24) koja na tribinama često privlači pozornost svojom ljepotom, a inače se bavi modelingom. Ruby je nekoć bila bivša djevojka Allia, ali je par odlučio ljubavi dati još jednu šansu. Vezu su započeli u lipnju 2016. godine što je potvrđeno na Europskog nogometnom prvenstvu gdje su viđeni kako se ljube. Ruby je godinama najveća podrška nogometašu koji je imao teško djetinjstvo uz majku alkoholičarku koja ga je ostavila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby 🤍 (@rube_mae)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby 🤍 (@rube_mae)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby 🤍 (@rube_mae)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby 🤍 (@rube_mae)

Marta Diaz (20)

Djevojka španjolskog reprezentativca Sergia Reguilóna Rodrigueza (24) obožava konje pa se uz putovanja, manekenstvo i pisanje knjiga, bavi jahanjem. Marta je popularnost, osim po tome što je djevojka nogometaša, stekla tzv. beauty-bloggingom, a pratitelje o svom životu informira preko Instagrama i YouTubea. S gotovo četiri milijuna pratitelja na YT i IG može zaraditi i više nego dovoljno da ne ovisi o plaći svojeg dečka nogometaša, a karijeru je počela graditi od 14 godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

Magui Alcacer 

Samozatajna djevojka argentinskog nogometaša Giovanija Lo Celsa (24) studentica je fizioterapije i kineziologije, a upoznali su se dok je radila u bolnici u njihovom rodnom gradu Rosariju u Argentini. 

Shani van Mieghem

Belgijskom nogometašu Tobyju Alderweireldu (32) srce je ukrala Shani, a upoznali su se još dok je igrao u Nizozemskoj za Ajax. U sretnom su braku i imaju kćerkicu Aylu. 

Daniela Reina

Kolumbijski reprezentativac i igrač Tottenhama Davinson Sanchez (24) uplovio je u bračne vode 2018. godine, a sa svojom boljom polovicom prije tri mjeseca je dobio sina. Tijekom Danieline trudnoće, nogometaš je u iščekivanju rođenja djeteta nerijetko objavljivao i zajedničke fotografije sa suprugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAVINSON (@daosanchez13)

Sofia Herrero

Argentinac Erik Lamela (29) oženio je svoju dugogodišnju djevojku s kojom je u braku od 2010. godine, te imaju dva sina - Tobiasa i Thiaga. Lamela se na društvenim mrežama pored fotografija s nogometnih terena ponekad pohvali i svojom boljom polovicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erik Lamela (@eriklamela)

Son kao iznimka

Heung Min-Son (28) nije jedan od tipova koji može povezati ljubavni život sa životom profesionalnog nogometaša. Ne čudi stoga što je trenutačno slobodan.

FILE PHOTO: Premier League - Aston Villa v Tottenham Hotspur

Doduše, prije desetak godina, dok je igrao za HSV, bio je u vezi s korejskom glumicom Yoo So-Young (30), ali nisu je uspjeli održati. Son je tako lani, za vrijeme stanke zbog pandemije zbog korona virusa, stigao i odraditi obvezni vojni rok.

Son je tako lani, za vrijeme stanke zbog pandemije zbog korona virusa, stigao i odraditi obvezni vojni rok.

- Kad se oženiš, broj jedan bit će ti obitelj, žena i djeca, tek onda nogomet. Želiš igrati na vrhunskom nivou i da ti nogomet bude broj jedan? Kad odeš u mirovinu s 33 ili 34 godine, još stigneš imati dug obiteljski život - rekao mu je otac jednom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići