Obavijesti

Sport

Komentari 6

Igrao je za Dinamovu drugu momčad, a sad odlazi u Napoli!

Igrao je za Dinamovu drugu momčad, a sad odlazi u Napoli!

Gattuso je inzistirao na njemu i Napoli je želio što prije osigurati dolazak talentiranog Brazilca. Osim lijepe cifre od 22 milijuna eura, Lilleu je zagarantiran i lijep iznos od bonusa...

VIDEO

Dinamu se zadržao svega pola sezone. Doduše, ne svojom krivicom niti manjkom talenta. Modri su ga htjeli otkupiti od Lillea te 2018., no francuski velikan tražio je previše i ljubav između Dinama i Brazilca Gabriela dos Santosa Magalhãesa (22) na brzinu je puknula. Gabriel se vratio u Francusku gdje je ubrzo postao standardan u prvih 11, a sada odlazi u Napoli za 22 milijuna eura, pišu talijanski mediji.

Gattuso je inzistirao na njemu i Napoli je želio što prije osigurati dolazak talentiranog Brazilca. Osim lijepe cifre od 22 milijuna eura, Lille će za njega dobiti i brojne bonuse.

Chelsea v Lille - UEFA Champions League - Group H - Stamford Bridge

Sjete se u Maksimiru i dan-danas propuštene prilike pogotovo jer se Gabriel razvio u sjajnog igrača pa je zagrebački klub mogao diktirati cijenu na tržištu. Sada to čini Lille i od epizode u Dinamu ostao je samo jedan nastup pod vodstvom Nikole Jurčevića u porazu od Rijeke.

Obavio liječnički pa propao transfer u Everton

Gabriel je većinom igrao za drugu momčad Dinama gdje je u 10 nastupa zabio dva gola. Dinamo ga nije otkupio, otišao je u Lille i postao jedan od najboljih igrača trenera Christophea Galtiera. Brazilac je sjajnim nastupima povećao i vlastite apetite pa je bio na korak od prelaska u Premier ligu kada je praktički sve bilo gotovo s Evertonom.

din_rij

Stigao je u Liverpool, upoznao se s Carlom Ancelottijem, obavio liječnički pregled, no do transfera na koncu nije došlo.

Napoli je već ranije ove sezone doveo Amira Rrahmanija iz Verone, koji je prošle godine nosio dres Dinama, a prije transfera u Cagliari i Marko Rog, također bivši dinamovac, branio je boje kluba iz Napulja.

Kada se na nabrojane dodaju i Ivan Strinić te Josip Radošević, koji više nisu u klubu, zaključak je da Napoli poprilično cijeni Hrvate i bivše HNL-ovce.

Navodno su Arsenal, Chelsea i Leicester bili zainteresirani za usluge Gabriela, ali Napoli je bio najbrži i večer nakon osvajanja Kupa protiv Juventusa osigurao sjajno pojačanje. A jedan od razloga zašto su Napolitanci htjeli što prije zgotoviti posao je i potencijalni odlazak jednog od najboljih stopera u Europi Kalidoua Koulibalyja. Senegalac je već šest godina u Napulju, vrijednost mu je 56 milijuna eura i najbolji europski klubovi ga love već neko vrijeme. U slučaju njegovog odlaska, klub se morao osigurati na poziciji stopera, a kockica je pala na talentiranog Brazilca koji bi tako sljedeće sezone trebalo preseliti na San Paolo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe