Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dvojica 'kauboja' pozitivna na Covid, neće igrati protiv Srbije!

Dvojica 'kauboja' pozitivna na Covid, neće igrati protiv Srbije!

Negativan test rukometaši slave poput dobitka na lotu, a njega nažalost nisu dobili Matej Mandić i Zvonimir Srna koji će propustiti susret protiv Srbije...

VIDEO

Bez obzira na poraz od Francuske na otvaranju EP-a, ova nova Hrvatska pokazala je da ima srce i gard i da se može boriti sa svima. I uz brojne izostanke, ta utakmica donijela nam je val optimizma uoči novog susreta protiv Srbije.  

Pokretanje videa...

Hrvatski i srpski navijači zajedno pjevaju 00:31

'Kauboji' večeras od 20.30 igraju drugo kolo protiv Srbije, a to će za nas biti i 'malo finale'. Pobjeda nam je prijeko potrebna jer bez nje ne možemo do drugog kruga. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, ali velike probleme stvara korona virus koji je iz pogona izbacio još dvojicu igrača.

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska

Negativan test slavi se poput dobitka na lotu, a njega nažalost nije dobio Zvonimir Srna. Rukometaš PPD Zagreba i nećak Darija Srne dobio je pozitivan test samo nekoliko sati uoči utakmice protiv Srbije što znači kako Hrvoje Horvat neće računati na njega u večerašnjem ogledu, pišu Sportske novosti. Uz to, vjerojatno ga neće biti ni protiv Ukrajine u ponedjeljak.

Srna je protiv Francuske debitirao za Hrvatsku i pozitivno iznenadio sve. Zabio je jedan gol, ali njegovim ulaskom dobili smo potrebnu čvrstinu i pokretljivost u obrani. Bez ikakvog straha hrvao se s francuskim snagatorima, udvajao, izlazio u blok. Bio je osvježenje za našu reprezentaciju.

Pozitivan je bio i golman Matej Mandić. Ipak, odlična vijest je da će Hrvoje Horvat večeras računati na Marina Marića. 

- Tri sata uoči utakmice protiv Srbije, nove vijesti stižu iz hrvatske muške seniorske reprezentacije. Današnje PCR testiranje pokazalo je da su reprezentativci Matej Mandić i Zvonimir Srna pozitivni na Covid - 19 te da na njih izbornik Hrvoje Horvat večeras ne može računati. Dobra vijest je da je Marino Marić negativan i bit će u sastavu za utakmicu protiv Srbije. Kao što je poznato od ranije, reprezentaciji se priključio Luka Cindrić, a u sastavu za večerašnju utakmicu nalaze se još trojica novih igrača: Željko Musa, Marin Jelinić i Valentino Ravnić. O svim daljnjim informacijama, obavijest ćemo Vas pravovremeno - objavio je HRS.

EHF 2022 Men's European Handball Championship - Group C - Croatia v France

Korona se opet umiješala i stvorila nove glavobolje izborniku Hrvoju Horvatu. Još od ranije ne može računati na našeg kapetana i najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka kojeg muče leđa, Marko Mamić, Leon Šušnja i Lovro Mihić imaju korona virus pa su kasno sinoć u Szeged stigli Željko Musa i Valentino Ravnić, ali u moru negativnih vijesti barem je izronila jedna lijepa vijest.

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska

Luka Cindrić bio je negativan na posljednjem testu što znači kako će biti na dispoziciji izborniku u večerašnjem susretu. Bit će to veliko pojačanje za 'kauboje' jer o Lukinoj klasi nije potrebno trošiti riječi. 

Utakmica protiv Srbije počinje u 20.30 uz prijenos na RTL-u. Protiv Francuske pokazali smo kvalitetu i energiju, a vjerujemo kako s Lukom Cindrićem možemo pobijediti Srbiju i svoj put na Euru nastaviti u drugom krugu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao