Sport

Komentari 9

Imamo novi hit: Grdović snimio himnu za NK Graševinu Vetovo!

Imamo novi hit: Grdović snimio himnu za NK Graševinu Vetovo!

Kao što smo prije nekoliko dana i najavili, sada imate priliku vidjeti prvi nastup zadarskog slavuja Mladena Grdovića za Graševinu. Snimili smo spot za novu klupsku himnu, objavili su iz HNK Graševine Vetovo

Klub se zove graševina, pjesma pjeva o vinu, a izvodi je Mladen Grdović. Može li originalnije? Sumnjamo.

Prije dvije godine pisali smo o malom nogometnom klubu Kamen iz Vetova kraj Požege, čiji su članovi uprave vinari izglasali promjenu imena u HNK Graševina.

Bio je to briljantan marketinški potez na kojemu bi pozavidjeli i najveći svjetski klubovi. Za klub iz zadnje lige čula je cijela Hrvatska, a sad su doveli i zvučno pojačanje: Mladena Grdovića (62).

Zadarski pjevač je prije desetak dana boravio u Vetovu gdje se družio s igračima, a sada smo doznali i što su radili. Grdović je snimio spot i otpjevao himnu kluba koji se natječe u 1. ŽNL Požeško-slavonske, a pjesma se zove, ni manje ni više, nego Graševina Vetovo. Vjerujemo kako je navijačka skupina Promili zadovoljna.

- Kao što smo prije nekoliko dana i najavili, sada imate priliku vidjeti prvi nastup zadarskog slavuja Mladena Grdovića za Graševinu. U suradnji s takvom veličinom, uspješno smo snimili spot za novu klupsku himnu. Sva ova priča počela je prije dvije godine kada je udruga vinara Veteri Castra organizirala ocjenjivanje vina. Taj dan pala je odluka o promjeni imena kluba, a sve ostalo je povijest. Upravo zbog toga, veliko hvala vetovačkim vinarima i Gradu Kutjevu bez kojih HNK Graševina ne bi uspjela realizirati genijalne ideje svojih igrača i uprave kluba. S obzirom da smo se smjestili u srcu Zlatne doline, u pjesmi se spominju graševina, slavonska ravnica, Promili kao najbolja navijačka skupina, Grot na kojem već desetljećima odigravamo svoje domaće utakmice i hrvatski barjak koji se vije na ulasku u igralište. Mi smo svoje odradili, a ostalo je na vama. Opustite se, upalite spot i uživajte u prekrasnim scenama, prizorima i stihovima naše nove himne - objavili su iz HNK Graševine.

Iz kluba su oduševljeni ovim potezom, a Grdovića su prozvali najvećim pojačanjem u povijesti kluba. U spotu je pokazao i svoje nogometne umijeće pa je zaigrao s igračima Graševine.

Graševino, graševino, najbolje si piće, na ponos Promilima bit ćeš... Ma, najbolje da se samo prepustite stihovima ove spektakularne himne.

Najčitaniji članci