Obavijesti

Sport

Komentari 0

Inker poput Francuske! U velikoj pobjedi posebno oduševio sin našeg bivšeg reprezentativca

Inker poput Francuske!  U  velikoj pobjedi posebno oduševio sin našeg bivšeg reprezentativca
3

Inker ima 12 bodova više od drugoplasiranog Turopoljca. Za izabranike je Tomislava Gondžića protiv Save osam golova postigao Filip Soldo (26), sin nekadašnjeg reprezentativca Zvonimira

Francuska je u subotu pobijedila Gibraltar 14-0 i ostvarila najveću pobjedu u nekoj kvalifikacijskoj utakmici za Euro. Inker Zaprešić, nasljednik likvidiranog Intera, istim je rezultatom svladao Savu Strmec u 15. kolu Jedinstvene županijske nogometne lige (šesti rang) i prezimit će na prvom mjestu ljestvice.

Zaprešić: Inker i Strmec susreli se u 15. kolu Jedinstvene županijske lige

Inker ima 12 bodova više od drugoplasiranog Turopoljca. Za izabranike je Tomislava Gondžića protiv Save osam golova postigao Filip Soldo (26), sin nekadašnjeg reprezentativca Zvonimira.

VIDEO Neviđeni potez majstora! Je li ovo najbolji niželigaški gol koji smo vidjeli u Hrvatskoj?
VIDEO Neviđeni potez majstora!  Je li ovo najbolji niželigaški gol koji smo vidjeli u Hrvatskoj?

Klub iz Zaprešića bio je vrlo zadovoljan pobjedom.

Zaprešić: Inker i Strmec susreli se u 15. kolu Jedinstvene županijske lige

- Jesenski prvaci su završili polusezonu sa stilom. Uvjerljiva pobjeda 14:0. Iako izgleda poprilično jednosmjerna utakmica, i gosti su imali nekoliko izglednih prilika, ali je naša obrana sve riješila na vrijeme. Naš glavni strijelac se raspucao, imao je prilika zabiti još koji gol, ali je gostujući vratar obranio nekoliko izglednih prilika - napisao je Inker na Facebooku.

Inker se nada većem broju gledatelja...

Zaprešić: Inker i Strmec susreli se u 15. kolu Jedinstvene županijske lige

- Čestitamo gostujućim igračima na požrtvovnosti do zadnje minute, nisu odustajali. Probali su u nekoliko kontri doći do počasnog pogotka, ali na njihovu žalost, u tome nisu uspjeli. Na proljeće se nadamo većem broju domaćih gledatelja, jer su ovi dečki, sa atraktivnom igrom, to sigurno zaslužili.