Obavijesti

Sport

Komentari 16

Inter gazi sve pred sobom: Sjajni Perišić zabio Fiorentini

Inter gazi sve pred sobom: Sjajni Perišić zabio Fiorentini

Inter je u petom kolu Serie A protutnjao Firencom pobijedivši Fiorentinu 3-1 nakon preokreta te se vratio na prvo mjesto. Posljednji gol na utakmici zabio je Ivan Perišić u 87. minuti

VIDEO

Nakon odlaska Contea, Lukakua i Hakimija mnogi su mislili kako Interu prijeti kolaps i da će teško do nekog trofeja ove sezone. No prevarili su se. Naprotiv, Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija izgleda još bolje nego prošle sezone i neumoljivo gazi sve pred sobom. 

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Inter je u petom kolu Serie A protutnjao Firencom pobijedivši Fiorentinu 3-1, i to nakon preokreta. Žilavi domaćin poveo je golom Sottila u 23. minuti i držao to vodstvo do početka drugog poluvremena. "Viole" su imale veći posjed lopte, ali "nerazzurri" su više prijetili. Isplatilo se u 52. minuti kad je Darmian izjednačio na asistenciju Barelle, a samo tri minute kasnije neuništivi Edin Džeko (35) povećao je na 2-1 svojim četvrtim ovosezonskim golom u pet utakmica.

Serie A - Fiorentina v Inter Milan

Interu je put prema pobjedi olakšao Gonzalez, koji je dobio crveni karton u 78. minuti. Inter je prijetio do kraja susreta, a nova tri boda potvrdio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić golom u 87. minuti. Član "vatrenih" ove je sezone u odličnoj formi, na lijevom krilu je strah i trepet za braniče diljem Italije, no nikako ga nije htio gol. Sad je i to napokon sjelo na svoje mjesto. 

Serie A - Fiorentina v Inter Milan

Marcelo Brozović pokrenuo je akciju, Vecino je povukao loptu i uposlio Gagliardinija, a talijanski nogometaš nesebično je uposlio Perišića, koji je zabio u praznu mrežu svoj prvi ovosezonski gol. To mu je bio ukupno 42. gol za Inter u Serie A. Perija je na travnjaku proveo svih 90 minuta, baš kao i sjajni Marcelo Brozović, koji je odigrao još jednu sjajnu utakmicu. 

Osim Inzaghija, sjajnom formom hrvatskih nogometaša može biti zadovoljan i Zlatko Dalić. Hrvatsku u listopadu čekaju kvalifikacijski susreti za SP protiv Cipra i Slovačke, a Broz i Perišić naši su glavni aduti uz Luku Modrića i Matea Kovačića. 

Serie A - Fiorentina v Inter Milan Serie A - Fiorentina v Inter Milan

Gol pogledajte OVDJE

Inter se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto s 13 bodova, jednim više od drugoplasiranog Napolija, koji svoj susret petoga kola igra u četvrtak protiv Sampdorije.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Njihova borba neće biti za IBF titulu jer je Ukrajinac tražio izuzeće
Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru