Obavijesti

Sport

Komentari 93

Inter izgubio i od Sassuola, Marcelo Brozović debitirao

Roberto Mancini i Inter nastavili su negativnu seriju u talijanskom prvenstvu. Protiv Sassuola s kojim su dosad dobro prolazili izgubili su 3-1, a Brozović je debitirao

VIDEO

Sassuolo u tri dosadašnje utakmice Interu nije zabio ni gol, ali ove nedjelje u 21. kolu Serie A nadoknadio je to pobjedom 3-1 na domaćem terenu u debiju Marcela Brozovića za "nerazzurre".

Fantastična je bila momčad Šime Vrsaljka u prvom poluvremenu. Simone Zaza u 17. minuti zabio je iz okreta pod prečku za veselje domaćih navijača, a pravu majstoriju napravio je Nicola Sansone golom za 2-0 u 30. minuti. Lopta je s 15-ak metara iskosa odsjela od prečke u mreži.

Iako je Mancini od prve minute na travnjak postavio Xherdana Shaqirija, Inter je bio mlak u napadu. Dvadeset minuta prije kraja trener milanske momčadi dao je Marcelu Brozoviću priliku za debi u novom klubu, a hrvatski reprezentativac pokazao se u dobrom svjetlu, s nekoliko opasnih prodora i ubačaja pred gol Sassuola.

Završnica utakmica bila je iznimno uzbudljiva. Prvo je Mauro Icardi iskoristio pogrešno dodavanje u zadnjoj liniji i zabio u praznu mrežu za 2-1, a strijelac Sansone u 90. minuti dobio je crveni karton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo minutu poslije Isaac Donkor radi glupost u vlastitom šesnaestercu za crveni karton i penal Sassuola koji je iskoristio Domenico Berardi za konačnih 3-1. Mateo Kovačić u redovima poraženih igrao je svih 90 minuta, baš kao i Vrsaljko za pobjednika, a Inter je skliznuo na 12. mjesto ljestvice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem