Obavijesti

Sport

Komentari 49

Candreva je pljunuo navijače Intera i poručio im da - umru!

Candreva je pljunuo navijače Intera i poručio im da - umru!
1

Usprkos brojnim prilikama, susret je zaključen bez golova čime je Lazio, s utakmicom manje, došao na petu poziciju s četiri boda manje od Intera. Milanska momčad upala je u malu krizu

VIDEO

Inter je protiv Lazija zaustavio niz od tri uzastopna poraza odigravši na Giuseppe Meazzi bez golova, ali novim gubitkom bodova Spallettijeva momčad našla se na trećoj poziciji sa sedam bodova zaostatka za vodećim Napolijem.

Time je milanski klub počeo lagano gubiti korak za vodećim momčadima, a tešku je utakmicu imao Interov ofenzivac Antonio Candreva koji je u jednom trenutku pljunuo na svoje navijače zbog provokacija i poručio im da - umru! Antonio je inače bivši igrač Lazija...

VIDEO

Za Interom je teško razdoblje u kojem su dva puta gubili na Giuseppe Meazzi, prvo od Udinesea 1:3, a onda prošle srijede protiv Milana 0:1 nakon produžetaka ispali iz kupa. Između dva poraza u Milanu, Inter je svladan i kod Sassuola koji je bio bolji s 1:0.

U utakmici koja je bila izjednačena u svim segmentima, Lazio je imao prvu priliku. Igrala se 20. minuta kada je Sergej Milinković-Savić silovito tukao s ruba kaznenog prostora, a Handanović, u 200. nastupu u dresu Intera, vrhunski obranio.

Nakon pola sata igre u prvi plan izbio je Perišić koji je na petercu dočekao ubačaj Valera s lijevog boka, ali Strakosha je pravovremenom reakcijom spriječio siguran gol hrvatskog napadača koji je također obilježavao jubilej, upisavši stoti nastup za milanskog velikana.

Do kraja prvog dijela Lazio je došao bliže vodstvu kada je u 45. minuti Alberto zatresao gredu, a u nastavku je VAR ponovno došao u prvi plan.

Rocchi je pokazao na 11 metara nakon što je Škriniar naizgled rukom zaustavio udarac Immobilea, no snimka je pokazala da se lopta odbila od noge Slovaka te je odluka poništena.

U posljednjih desetak minuta igralo se od gola do gola, obje momčadi su težile doći do pogotka i vrijedna tri boda, a jednu od boljih prilika promašio je Marcelo Brozović u 87. minuti, samo dvije minute nakon ulaska u igru.

Usprkos brojnim prilikama, susret je zaključen bez golova čime je Lazio, s utakmicom manje, došao na petu poziciju s četiri boda manje od Intera koji, nakon odličnog ulaska u sezonu, nastavlja s padom forme i krizom rezultata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'