Obavijesti

Sport

Komentari 35

Čolak bacio Inter u Drugu HNL! Rijeka je i dalje u borbi za LP

Čolak  bacio Inter u Drugu HNL! Rijeka je i dalje u borbi za LP
2

Nakon prilično mirnog prvog dijela u kojemu je samo Čolak imao odličnu priliku koju je pomalo nevjerojatno promašio, drugi dio bio je prilično napunjen akcijom. Grizli su i Zaprešićani, no nedovoljno

 U utakmici 34. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Rijeke svladali Inter s 1-0 (0-0), pa je klub iz Zaprešića ispao iz Prve HNL. 

Inter je u izbjegavanju zadnjeg mjesta držala samo pobjeda protiv Rijeke, a porazom su dva kola prije kraja zapečatli svoju sudbinu jer imaju sedam bodova manje od Istre. Riječani su pobjedom ostali na četvrtom mjestu, ali zadržavaju izglede u borbi za drugo mjesto, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.  

Rijeka je dominirala prvim dijelom, a najveću šansu promašio je Čolak u 36. minuti, kada sa samo tri metra nije uspio pogoditi vrata. Mirko Antonio Čolak je ipak došao do pogotka, i to iz penala u 71. minuti, kada je Van Bruggen srušio Yatekea u kaznenom prostoru Intera. 

Inter je zadnji puta ispao iz Prve HNL 2013. godine, a klub je najveći uspjeh ostvario 1992. godine kada su, pod imenom Inker, osvojili Kup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL 18:55 , Stadion Zaprešić
Inter
0 : 1
Rijeka
71' Čolak (pen.)
Sortiranje događaja
90+5'

KRAAAAAAJ!

90+3'

Halilović je sad imao dobru priliku. S desne strane je ušao u prostor, došao do prostora, pucao po golu, no opet ravno u Hadžikića.

90+1'

Prava se sad opsada odvija  Interovom šesnaestercu! Mlinar je sad ubacio opasnu loptu, no Riječani su imali sreće...

89'

Opet je pucao Mlinar i opet je bilo opasno! Ovo je bio jako, jako dobar udarac, ali otišao je par centimetara ulijevo od gola...

85'

Iz slobodnjaka je pucao Mlinar i nije to bio loš pokušaj, ali ipak je otišao preko gola!

Komentari 35