Obavijesti

Sport

Komentari 61

Ivan spasitelj Intera: Perišić je zabio za remi u derbiju Milana!

Ivan spasitelj Intera: Perišić je zabio za remi u derbiju Milana!
17

Milan i Inter odigrali su 2-2 u vrlo sadržajnom derbiju "della Madonnina". Ivan Perišić sudjelovao je kod oba gola "nerazzurra", asistirao je i zabio za spas Intera u 92. minuti

VIDEO

Ivan Perišić spasio je Inter poraza u derbiju "della Madonnina". Hrvatski reprezentativac asistirao je za prvi i zabio drugi gol duboko u sudačkoj nadoknadi za konačnih 2-2 u velikom okršaju "nerazzurra" protiv Milana u okršaju 13. kola Serie A.

Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre zvani Suso zablistao je u redovima "rossonera". Španjolski napadač u redovima Milana zabio je oba gola svoje momčadi koja, međutim, nisu bila dovoljna za pobjedu i preuzimanje drugog mjesta ljestvice.

Stefano Pioli debitirao je na klupi "nerazzurra" u najtežoj mogućoj utakmici i osvojio bod koji će klub s 11. pomaknuti na deveto mjesto ljestvice, na 11. mjestu.

Inter je bio aktivniji na protivničkoj polovici i pravo je čudo kako nije došao do vodstva. Redale su se šanse pred Donnarummom, a nesretnici su bili Ivan Perišić, koji je započeo utakmicu zajedno s Marcelom Brozovićem, te Mauro Icardi.

Sreća nije bila na Interovoj strani, a onda je tri minute prije predaha Milan poveo iz prve prave šanse na utakmici. Giacomo Bonaventura povukao je polukontru i uposlio Susa na desnoj strani šesanesterca koji je sjajno pogodio suprotni kut.

Milan je bolje otvorio drugo poluvrijeme šansom asistenta Bonaventure kojega je uspješno izblokirao D'Ambrosio, no osam minuta poslije slavilo se na drugoj strani. Perišić je izveo aut za Antonija Candrevu koji bombom s 20-ak metara postiže prvijenac u prvenstvu za svoj novi klub, nakon što je ljetos stigao iz Lazija.

Projektil Antonio Candreve! Gol godine! 🔵⚫👊

Posted by Inter Tifosi Balcanico on 20. studenoga 2016

Nije dugo trajalo slavlje crno-plavih, nakon samo pet minuta Milan je vratio prednost. Opet je Suso bio glavni lik akcije u koju ga je lansirao Bacca sjajnim ubačajem. Španjolac se sjajno snašao i pogodio za novu erupciju oduševljenja navijača "rossonera".

No Vincenzo Montella napravio je taktičku pogrešku dopustivši Interu da napada do kraja utakmice, zbog čega je sijevalo pred Donnarummom. Opet su Perišić i Icardi imali dobre šanse, kao u prvom dijelu, i opet ih nisu iskoristili sve do sudačke nadoknade, kad se nakon kornera Joãa Márija i prebacivanja Murilla Ivan našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i postavio konačnih 2-2. To mu je bio četvrti gol sezone.

Perišić je odigrao cijelu utakmicu u redovima Intera, Marcelo Brozović izašao je iz igre u 75. minuti, dok je Mario Pašalić dobio posljednje dvije minute u momčadi Milana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti