Obavijesti

Sport

Komentari 8

Juventus srušio Inter u 'derbiju Italije'! Broz se napokon vratio

Juventus srušio Inter u 'derbiju Italije'! Broz se napokon vratio

Simoneu Inzaghiju se stolac trese više nego ikada. Inter igra toplo-hladno, nimalo šampionski, i nakon teškog poraza od Juventusa u derbiju pao je na sedmo mjesto. Spašava ga jedino plasman u nokaut fazu LP-a

VIDEO

Prvo poluvrijeme za zaborav, u drugom renesansa. Nogometaši Juventusa su s 2-0 u 13. kolu Serie A pobijedili velikog rivala Inter u "derbiju Italije" i u izravnom sudaru ih preskočili na ljestvici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Momčad Massimiliana Allegrija tako je nakon velikog potresa koji je krenuo početkom sezone i trajao sve donedavno (pitanje je je li uopće i završio) zaplovila mirnim vodama i potencijalno se nazire kraj problemima. Juventus je peti na ljestvici, samo dva boda od Lige prvaka.

U prvom poluvremenu najbliže pogotku za domaćina bio je Bremer u 19. minuti kada je pucao pored gola, a to je više-manje bilo sve od 'stare dame'. Kod Intera je prijetio Edin Džeko, opasan je bio i Denzel Dumfries, no mreže su mirovale do poluvremena.

U nastavku neki drugi Juve je istrčao na Allianz Areni. I već u 52. minuti stigao do vodstva. Danas vrlo raspoloženi Filip Kostić poslužio je Adriena Rabiota, koji je pogodio za delirij u Torinu.

Serie A - Juventus v Inter Milan

Uslijedila je bolja igra domaćina, koji je 11 minuta kasnije zabio i drugi, no pogodak Danila je poništen nakon intervencije VAR-a zbog igranja rukom.

Marcelo Brozović dobio je priliku od 81. minute i bilo je sjajno vidjeti povratak hrvatskog veznjaka na travnjak. Nije ga bilo još od susreta s Austrijom u Beču u Ligi nacija u rujnu gdje mu je u prvom poluvremenu pukao kvadriceps.

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Inter - FC Internazionale

Na nesreću 'nerazzurra' niti povratak motora momčadi nije donio pomak. Juventus je do kraja postigao i drugi pogodak, u 84. minuti ponovno je Kostić ostavio loptu za Nicola Fagiolija, koji je efektno pogodio za konačnih 2-0.

Serie A - Juventus v Inter Milan

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Sukus cijele priče je da se Simoneu Inzaghiju stolac trese više nego ikada do sada. Inter igra toplo-hladno, nimalo šampionski, i nakon teškog poraza od Juventusa u derbiju pao je na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice. Za sada ga spašava jedino plasman u osminu finala Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...