Obavijesti

Sport

Komentari 578

Lokomotiva četvrti put slavila protiv Dinama! Petko promašio penal, 'modrima' poništili gol

Lokomotiva četvrti put slavila protiv Dinama! Petko promašio penal, 'modrima' poništili gol
6

U 15. kolu HNL-a Dinamo je izgubio drugi put ove sezone. Lokomotiva je šokirala hrvatskog prvaka i pobijedila 1-0 golom Matea Marića. Lokosima je to četvrta pobjeda nad Dinamom u povijesti

 U susretu 15. kola Prve HNL Lokomotiva je senzacionalno svladala Dinamo sa 1-0 (1-0).

Pokretanje videa...

Dinamo - Rapid 3-1 VIDEO

Lokomotiva je bila bolji suparnik u prvih pola sata kada je mogla i povećati prednost, da bi zatim Dinamo preuzeo kontrolu igre. Najveću priliku za poravnanje aktualni prvak imao je nakon što je sudac Pajač dosudio kazneni udarac zbog duela Cokaja i Andrića.

Napadač Dinama dao si je dug for, branič Lokomotive je uklizao, ali nije dotaknuo ni loptu niti nogu suparničkog igrača. Andrić je potom pao preko Cokaja, a Pajaču su trebale dobre dvije minute da na osnovu pregleda snimke ipak pokaže na bijelu točku. Udarac Petkovića u 38. minuti bravurozno je obranio Santini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Lokomotiva i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige

U drugom poluvremenu igralo se samo na polovici terena koja pripada Lokomotivi, štoviše, domaći sastav u dugim razdobljima igre nije mogao niti izaći iz svog kaznenog prostora, ali Dinamo je propuštao priliku za prilikom.

Početkom sudačke nadoknade Perić je uspio i ugurati loptu iza Santinija u mrežu nakon ubacivanja Oršića, ali nakon što je VAR pregledao akciju ustanovljeno je kako jedan igrač Dinama na njenom početku bio u zaleđu.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige

Drugi Dinamo je tako ostao na 27 bodova, tri manje uz utakmicu manje od vodećeg Osijeka, a s istim brojem bodova i utakmica kao treća Rijeka, dok je Lokomotiva skočila na peto mjesto sa 21 bodom koliko ima i šesta Gorica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
15. kolo Prve HNL 15 SATI , Stadion u Kranjčevićevoj, Zagreb
Lokomotiva
Marić 8'
1 : 0
Dinamo
Sortiranje događaja
90+9'

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Lokomotiva je četvrti put u povijesti pobijedila Dinamo. Pobjednički gol zabio je Mateo Marić već u osmoj minuti.

Dinamo je bio blijed i bezidejan u prvom dijelu, a to nije uspio nadoknaditi niti s jako dobrim izdanjem u nastavku. Promašivali su 'modri' kao na traci, a poništen im je i gol u sudačkoj nadoknadi. 

Sada slijedi reprezentativna stanka, a Krznarova klupa opet se opasno zatresla. Ovo je njegovoj momčadi drugi poraz ove sezone u HNL-u, prvi je nanio Slaven Belupo u prvom kolu. 

90+5'

Još pet minuta nade za Dinamo da dođe barem do boda. 'Modrima' bi ovo bio drugi poraz ove sezone, u prvom kolu ih je svladao Slaven Belupo. 

90+1'

Nema gola! Perić je zabio, ali Pajač je pokazao zaleđe nakon konzultacija s VAR sobom. 

90'

Igra se 'viktorija' na golu Lokomotive. Gotovo cijela momčad Dinama preselila se na suparničku polovicu kako bi došli barem do boda. Oršić je ubacio iz kornera, ali opet je tu bio fantastični Santini koji je pokupio novu loptu. 

Šest minuta sudačke nadoknade u Kranjčevićevoj. 

86'

Novu promjenu napravio je Krznar. Ušao je Marko Tolić umjesto Ristovskog.

Komentari 578