Sport

Komentari 36

Iscurio Ronaldov ugovor: Ima najveći u povijesti nogometa

Iscurio Ronaldov ugovor: Ima najveći u povijesti nogometa

Ugovor su potpisali predstavnici Nikea i Polaris Sport Limiteda, agencije koja polaže marketinška prava na zvijezdu 'stare dame'. A Nike se obvezao Ronaldu isplatiti iznos do sredine 2026. godine

Kada se oglase njemački Spiegel i Football Leaks, zna se da slijede novi šokantni detalji bogatih ugovora sportskih zvijezda. Tako su procurili do sada nepoznati detalji iz ugovora Cristiana Ronalda koji je Portugalac potpisao s američkim gigantom i proizvođačem sportske opreme Nikeom.

Prema navodima Spiegela i Football Leaksa, Ronaldo je 2016. godine potpisao nevjerojatan ugovor od 162 milijuna eura koje će dobiti tijekom 10 godina koliko ugovor traje.

Ugovor su potpisali predstavnici Nikea i Polaris Sport Limiteda, agencije koja polaže marketinška prava na zvijezdu 'stare dame'. A Nike se obvezao Ronaldu isplatiti iznos do sredine 2026. godine.

Nevezano za ovaj ugovor, Cristiano zarađuje nevjerojatnu količinu novca. Samo od Juventusa godišnje dobije 31 milijun eura o čemu je pisala Gazzetta dello Sport, i što je tri puta više nego drugi najplaćeniji igrač Serie A. A gdje su tu još bonusi od osvajanja Zlatne kopačke, Zlatne lopte i drugih nagrada...

POGLEDAJTE VIDEO:

Spiegel je pokušao kontaktirati Polaris, Jorgea Mendesa i Nike, ali naišao je na zatvorena vrata gdje god je priupitao. Jedino je od Nikea dobio odgovor da nemaju običaj komentirati svoje ugovore sa sportašima.

Najčitaniji članci