Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Ispuši 60 cigareta dnevno: 'Ok, možda mi je to koja previše...'

Za vrijeme utakmice ne osjećam nikakvu posebnu potrebu da zapalim, ali čim utakmica završi, cigareta je obavezna, kaže trener Juventusa Maurizio Sarri koji neće smjeti pušiti na stadionu u Torinu

Foto: Twitter
8 komentara

Nakon što je Maurizio Sarri potvrđen kao novi trener Juventusa krenule su ponovno priče o njegovom velikom poroku. Talijan je poznat kao najveći pušač u nogometu, a šokantno je da svakodnevno popiši barem tri kutije cigareta.

- Na dan popušim 60 cigareta, vjerojatno je to koja previše - rekao je Sarri za La Nuova Rivieru.

- Za vrijeme utakmice ne osjećam nikakvu posebnu potrebu da zapalim, ali čim utakmica završi, cigareta je obavezna - kaže Sarri koji zbog svoje neslavne navike ne osjeća apsolutno nikakve zdravstvene tegobe.

- Leđa su me mučila nekoliko tjedana, ali sad se osjećam puno bolje.

Pitanje je kako će Juventus riješiti njegovu potrebu za cigaretama. U Chelseaju je tijekom 90 minuta redovito žvakao filtere cigareta, a onda bi odmah nakon utakmice, a prije odlaska na obavezne konferencije za medije pripalio cigaretu. Na Stamford Bridgeu su mu čak htjeli izgraditi prostor za pušenje, ali ideja se nikada nije realizirala jer je na stadionima u Engleskoj pušenje strogo zabranjeno.

Na Allianzu je slična situacija. Na stadionu se ne smije pušiti. Zapaliti se smije samo u posebno dizajniranim zonama za pušače. Ali, teško da će jedna takva zona biti izgrađena odmah uz travnjak gdje bi Sarri mogao na brzinu ispuniti svoje potrebe.

Naši partneri pišu
Message