Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
115 komentara

Ivanišević se slikao u trenirci od Šibenika: 'Ku*ac si od ovce'

Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio, navodno je rekao Ivanišević, a uz tekst je priložena i njegova slika u trenirci Šibenika, koja je izazvala potres u Splitu...

115 komentara

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević jučer je objavio sliku u trenirci NK Šibenika i žestoko naljutio navijače Hajduka. Šibenski i splitski navijači, blago rečeno, nisu baš u najboljim odnosima, a to je sad osjetio i popularni Zec.

- Nekoć ponos i heroj grada, danas k**** od ovce - jedan je od grafita koji je napisan na zidu najpoznatije splitske gimnazije. Sve je kulminiralo zbog slike i jedne izjave koja je objavljena na Facebook stranici 3. HNL Jug.

-  Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio - navodno je rekao Ivanišević, a uz tekst je priložena i njegova slika u trenirci Šibenika, koja je izazvala potres u najvećem gradu Dalmacije.

🗣️ Goran Ivanišević: Želim Šibeniku da uđe u Prvu ligu. Ovo je najljepša trenirka koju sam ikad nosio.

Objavljuje 3. HNL jugUtorak, 26. ožujka 2019.

Goran je ponos i dika grada Splita, a doček 2001. godine na Rivi nakon što je osvojio Wimbledon jedan je od najvećih u Hrvatskoj ikada. Svi su tada došli pozdraviti sjajnog tenisača koji je u Split stigao u dresu od Dražena Petrovića.

- Da se nisam rodija u Splitu, bija bi ku*ac od ovce, rekao je tada Ivanišević, a navijači su mu poručili da je to od danas. Njihova poruka je za svaku osudu, jer tako se ponašaju samo primitivci. Veliki Goran, koji nam je toliko sreće donio, to uopće nije zaslužio. Jer mrziti nekoga zbog nekih stavova, jednostavno nema smisla. Na koncu svega, svi smo različiti i svatko ima pravo na svoje mišljenje, tako bi barem trebalo biti u demokraciji... 

Naši partneri pišu
Message