Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivanu sam rekao iskreno da nije dovoljno dobar, Toni je sad bolji

Ivanu sam rekao iskreno da nije dovoljno dobar, Toni je sad bolji

Izbornik Tucak je, iz različitih razloga, u Zagrebu ostavio golmana Ivana Marcelića, centra Luke Lončara, dok je zbog jednog od najljepših stvari u životu - očinstva - iz kombinacija ranije ispao i Ante Vukičević.

VIDEO

Hrvatska vaterpolska vrsta privela je kraju pripreme za kvalifikacijski turnir Svjetske lige u Debrecenu. Put Mađarske kreće u srijedu ujutro, odnosno dva dana prije utakmice s Crnom Gorom (8. siječnja, 16:45) iz koje će pobjednik na boljeg iz četvrtfinalnog para Mađarska - Italija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Hrvatski izbornik Ivica Tucak zahvalio se nekolicini igrača koji su zadnjih dana nametali izborniku kako bi izborili jednu od 15 "kapica" koliko će u autobus za Debrecen, a među njima... Ha, recimo da neće biti tri dosad standardne ili one na koje smo navikli. Izbornik je, iz različitih razloga, u Zagrebu ostavio golmana Ivana Marcelića, centra Luke Lončara, dok je zbog jednog od najljepših mogućih u životu - očinstva - iz kombinacija ispao i Ante Vukičević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što se vratara tiče, idu dvojica ovog trenutka najboljih. Marko Bijač ionako je praktički neupitan, a Toni Popadić u ovom je trenutku u boljoj formi. Rekao sam odavno da će u reprezentaciji igrati oni koji u danom trenutku, po mišljenju svih nas u stručnom stožeru, mogu doprinijeti više uspjehu reprezentacije. U ovom trenutku su to od vratara sigurno Bijač i Popadić ili u odnosu Popadića i Marcelića, sigurno Toni - obrazložio je izbornik svoju odluku.

- Razgovarao sam jasno s Marcelićem koji je dosad bio standardni reprezentativac, ali sam mu rekao iskreno i pošteno da nije dovoljno dobar. To nikako ne znači da je upitan. Marcelić je sjajan dečko, odličan vratar, ali u ovom trenutku vidim Popadića boljim.

Tako je, dakle, izbornik riješio slatku muku golmanskog pitanja, a još slađu ima na centarskoj poziciji. Uz povratnika Nikšu Dobuda Tucak je odlučio povesti i trećeg centra, Luku Lozinu.

- Luka Lončar ima ozljedu koju vuče još od utakmice protiv Olympiacosa u Ostiji, u Ligi prvaka. Vrlo snažan udarac u glavu, u oko, ispod njega. To nije ozljeda s kojom treba išta riskirati i zato sam ga odlučio poštedjeti za ovaj turnir. Samim tim se naravno otvorio dodatan prostor za Dobuda, tu je i Lozina… Na tehničkom sastanku uoči turnira ću odrediti 13 igrača - poručio je Tucak koji je, zlu ne trebalo, poveo i četiri braniča.

VRATARI

1. Marko Bijač (Pro Recco)

2. Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje)

CENTRI

3. Josip Vrlić (Mladost)

4. Nikša Dobud (Pro Recco)

5. Luka Lozina (Vouliagmeni)

BRANIČI

6. Andro Bušlje, kap. (Mladost)

7. Marko Macan (Waspo 98 Hanover)

8. Rino Burić (Jadran Split)

9. Hrvoje Benić (Jug Adriatic osiguranje)

NAPADAČI

10. Lovre Miloš (Mladost)

11. Maro Joković (Brescia)

12. Xavi Garcia (Jug Adriatic osiguranje)

13. Luka Bukić (Mladost)

14. Loren Fatović (Jug Adriatic osiguranje)

15. Zvonimir Butić (Jadran Split)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova