Obavijesti

Sport

Komentari 7

Livaković: S Turcima nisam još ništa dogovorio. A u slavlju sam podigao dres broj 5, Ademijev...

Livaković: S Turcima nisam još ništa dogovorio. A u slavlju sam podigao dres broj 5, Ademijev...

Aki mi je na početku sezone dao da dignem trofej Superkupa. On mi je i prijatelj i ikona je, dodao je Livi, a Ivanušec je naglasio: 'Nema puno odmora, par dana i počinjem se pripremati za Ligu nacija'

VIDEO

Kako se osjećam? Savršeno, stvarno kad doživiš ovo kao igrač... Najbitnije da smo pobijedili, hvala publici što je došla u ovako velikom broju. Napunili smo stadion i to je nešto što njegujemo zadnjih godina. Tako i treba biti, rekao je kapetan Dinama Dominik Livaković nakon uvjerljive pobjede protiv Gorice 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo_navijači 01:07

Kad ste izašli u 82. minuti, preplavile su vas emocije. Turci pišu da ćete u Fenerbahçe za tri milijuna eura, cijeli stadion je vikao "Livi, ostani."

- Polako, razgovarat ću s klubom. Nisam još ništa dogovorio (s Turcima op.a.), vidim da se piše non stop, ali nisam, to je sigurno. Vidjet ćemo sve, tu mi je stvarno lijepo, sjest ćemo i razgovarati. Sad se moram koncentrirati na Ligu nacija jer imamo veliku priliku osvojiti to kao reprezentacija.

Prilikom slavlja podignuli ste dres s brojem 5 kojeg je nekada nosio Arijan Ademi.

- Aki mi je na početku sezone dao da dignem trofej Superkupa. Ustvari, nisam ga ni pitao, on mi je rekao "Ajde ti digni." Stvarno sam mu zahvalan na tome. On mi je i prijatelj, bio je donedavno tu i on je ikona.

Sjajnu predstavu pružio je Luka Ivanušec. Uoči utakmice dobio je nagradu za najboljeg igrača proljetnog dijela sezone po izboru navijača.

- Bio je lijepo ispunjen stadion, drago mi je da su navijači došli i da su nas podržali. Da smo odigrali dobro. Bilo je bitno da dobijemo i da slavlje bude još ispunjenije.

Danas ste zabili i asistirali. 

- Jedno i drugo su bile odlične akcije.

Odigrali ste možda i najbolju polusezonu u karijeri.

- Zadovoljan sam, statistički je bilo dobro i to je ono što sam htio.

Slijedi Liga nacija.

- Nema puno odmora, par dana i već se počinjem pripremati da ne dođem bez treninga. Idemo u Ligi nacija probati prirediti dobre stvari - rekao je Ivanušec dok je u drugom razgovoru za MAX Sport rekao:

- Drago mi je da sam u reprezentaciji, to mi je bila velika želja. Hrvatska može osvojiti Ligu nacija, bili smo treći na svijetu i očekivanja su velika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka