Obavijesti

Sport

Komentari 5

Iveša: Ovo što mi radimo nema puno veze s profesionalizmom

Iveša: Ovo što mi radimo nema puno veze s profesionalizmom
1

Kada netko gleda od vani, teško mu je shvatiti kako ja kao najstariji ne smirujem situaciju što bih možda trebao, ali kada neke stvari držiš u sebi dok te netko drži za budalu, to na kraju izađe van, kaže Iveša

VIDEO

Pred Istrom je utakmica sezone, Puljani u subotu idu u goste izravnom konkurentu u borbi za ostanak, vinkovačkoj Cibaliji. 

Istra je četiri kola prije kraja na predzadnjem mjestu s bodom više od Cibalije. Ako ostane deveta, ide u razigravanje za ostanak u ligi. Još je čekaju utakmice protiv Hajduka i Rudeša kod kuće i u gostima kod Belupa.

Sve to bez prvog golmana Vanje Iveše, koji je zbog napada na suca i nesportskog ponašanja u prošlom kolu protiv Intera iz Zaprešića dobio četiri utakmice suspenzije.

Golman Istre Iveša izbačen je iz nogometa do kraja sezone!
Golman Istre Iveša izbačen je iz nogometa do kraja sezone!

To je moralo izaći van

- Nisam se stigao smiriti jer neke situacije već traju predugo. Kada netko gleda od vani, teško mu je shvatiti kako ja kao najstariji ne smirujem situaciju što bih možda trebao, ali kada neke stvari držiš u sebi dok te netko drži za budalu, to na kraju izađe van - rekao je golman Puljana za portal Istra Sport.

- U dresu bilo kojeg drugog kluba ponašao bih se i jesam u prošlosti znatno profesionalnije, a ovo što trenutno mi radimo u dresu Istre 1961 ima malo dodirnih točaka s profesionalizmom. Sve je nekako nabijeno emocijama i moram reći da je ovo specifična situacija - dodao je Iveša.

Istra će bez njega morati odraditi ova četiri kola.

- Tko može garantirati da bi sa mnom bilo drugačije? Smatram da se sve događa s razlogom. Na gol će Ćorić, ima već dosta utakmica pa nema straha - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...