Obavijesti

Sport

Komentari 88

Iz HNS-a potvrdili: Dalić je vratio naboj, vodi nas u Rusiji

Iz HNS-a potvrdili: Dalić je vratio naboj, vodi nas u Rusiji
1

Vjerovao sam u Zlatka Dalića od prvog dana, znao sam da može vratiti nacionalni naboj i odvesti Hrvatsku u Rusiju. Ima punu podršku IO-a i treba mu dati ugovor, rekao je Marijan Kustić, dopredsjednik HNS-a

VIDEO

Treba li Zlatko Dalić ostati izbornik ako se plasiramo u Rusiju? Ili dovesti nekog drugoga? To je pitanje koje se nameće od trenutka kad je Dalić sjeo na klupu.

No, izuzetno talentirani Dalić u samo nekoliko tjedana preporodio je Hrvatsku. Ne samo igrače, već i navijače, turobnu i žalosnu atmosferu koja je vladala nakon Finske u Rijeci, pretvorio je u opći trans, puni Maksimir, razbijanje Grčke...

- Dalić ima apsolutnu podršku cijelog Izvršnog odbora i HNS-a. U to smo se svi uvjerili nakon utakmica protiv Ukrajine i Grčke, koje je odradio fantastično. Uvjeren sam da je Dalić taj koji će voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Da, uvjeren sam - potvrdio nam je Marijan Kustić, član IO-a i dopredsjednik HNS-a.

U samo nekoliko tjedana igrači su "kliknuli" s Dalićem, redom su ga hvalili Modrić, Subašić, Vrsaljko... Zapravo, svi su, kako se može iščitati između redova, jedva dočekali promjenu na izborničkoj klupi. 

- Dalić je vratio nacionalni naboj, navijači su igrali zajedno s igračima u Maksimiru, nosili su ih od prve minute. Iskreno, ne sjećam se kad se posljednji put skandiralo nekom hrvatskom izborniku. Skandiralo se svim igračima, ma to je ono što smo svi čekali. U takvoj atmosferi je gušt igrati. To je ono što nam je trebalo. Vjerovao sam u Dalića od prvog dana, došao je raditi sa srcem, to se ne može sakriti. Ima iskustvo, ima znanje, ima ono nešto čime je zaludio svlačionicu, puno razgovara s njima... Ma, Dalić je pravo rješenje - zaključio je Kustić, koji je trenutačno u Ateni, gdje čeka susret protiv Grčke i plasman u Rusiju.

Kako saznajemo, u slučaju plasmana na SP u Rusiju, Zlatko Dalić odmah će u ponedjeljak dobiti ugovor i vodit će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Da, Zlatko Dalić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani