Obavijesti

Sport

Komentari 21

Izazovna Genie previjala se u kostimu: Tko bi se htio igrati?

Izazovna Genie previjala se u kostimu: Tko bi se htio igrati?

Nakon Pariza se nije pojavljivala na teniskom terenu, a na Instagramu nam je dala do znanja da uživa i da je za nju sezona gotova. Ima li koga da je raspoložen za igru, pomislila je Genie i objavila na Instagramu...

VIDEO

Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (26) je u posljednje vrijeme, točnije posljednjih nekoliko godina, poznatija po svojim golišavim izdanjima nego teniskom umijeću, ali nedavno nam je pokazala da nije zaboravila kako igrati tenis.

Pokretanje videa...

00:08

Vjerovali ili ne, atraktivna Kanađanka je na nedavno završenom Roland Garrosu po prvi put nakon Australian Opena 2017. godine došla do 3. kola Grand Slam turnira. Da, očito, čuda se događaju. Genie je na kratko stavila modeling po strani i posvetila se onome što joj je donijelo svjetsku slavu.

Bouchard je na Roland Garrosu došla do trećeg kola gdje je izgubila od osvajačice Swiatek, a prije toga je uspjela dobiti Dariju Gavrilovu i Ruskinju Kalinskayu. No ne samo to. Lijepa Genie je nedavno uspjela doći i do finala Istanbula gdje je bolja bila Rumunjka Tig. Kako bi je uopće pronašli na WTA ljestvici, morate skrolati gore, gore i gore jer je tek na 140. mjestu, a to je čak i još dobro jer je početkom godine bila 262. Na Roland Garros nije upala pa su joj organizatori zbog popularnosti poslali pozivnicu. 

French Open

No to je bilo to od tenisa. Nakon Pariza se nije pojavljivala na teniskom terenu, a na Instagramu nam je dala do znanja da uživa i da je za nju sezona gotova. Seksi Kanađanka objavila je fotografiju povodom 'Noći vještica', a pozirala je stolici u minijaturnom kostimu i 'zaradila' 175.000 pregleda. 

- Želi li se tko igrati sa mnom? - poručila je izazovna Genie i vjerujemo poslala golemu provokaciju svojim fanovima.

Zgodna Bouchard u posljednje vrijeme je bila poznatija više zbog svojih golišavih slika, nego sjajnih izvedbi na terenu. Zbog velikog pada u formi, ali i odbijanja igranja nekih turnira, Genie je u novo desetljeće ušla s 262. mjesta, što ipak ne priliči njezinoj teniskoj kvaliteti koju smo u posljednjim godinama gledali tek na bljeskove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gotta post a glam shot every once in awhile 🤷🏼‍♀️🥺 #tbt

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Najljepše trenutke karijere proživljavala je 2014. godine kada je došla do finala Wimbledona i bila peta na svijetu.

No poslije toga je tenis pao u drugi plan. Tako je Genie prionula u manekenske poslove i učestala slikanja za Sports Illustrated te postala prava Miss sporta. Naravno, postala je I Instagram zvijezda, privlačeći velik broj muških fanova zahvaljujući svojim golišavim slikama.

Postala je jedna od najplaćenijih tenisačica na svijetu, ali pitanje je koliko je tenis imao udjela u toj zaradi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje