Obavijesti

Sport

Komentari 3

Izborniku se trese klupa: Sonik senzacionalno pobijedio Zadar!

Izborniku se trese klupa: Sonik senzacionalno pobijedio Zadar!

I kako dalje? Veljko Mršić je došao u Zadar kako bi se borio za naslov prvaka Hrvatske i izbjegao borbu za ostanak u ABA ligi. Već sada je jasno kako je ovo drugo teško ostvarivo...

VIDEO

Jako loša sezona pretvorila se u još goru. A pitanje je hoće li to preživjeti hrvatski izbornik Veljko Mršić. Kvalitetniji, jači i skuplji Zadar uspio je izgubiti od gradskog rivala Sonik Puntamike 78-73 u 7. kolu Premijer lige.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 02:35

Nije to ništa novo, to je samo epilog svega što se događa u klubu posljednjih tjedana. Prije tjedan dana navijači su na 'ćakuli' zatražili odlazak cijelog vodstva kluba, na čelu s trenerom Veljkom Mršićem. Odgovor nisu dobili, a odnos između navijača i vodstva se samo pogoršao.

To kao da se prebacilo na igrače koji su odigrali jako loše i po prvi put u povijesti izgubili od Sonika. No, ako ste gledali utakmicu, rezultat vas ne bi trebao čuditi. Sonik dominirao od samog početka, a već u drugoj četvrtini bilo je +17. To vodstvo mirno su držali do kraja, malo pali sa snagom pred kraj susreta, ali zaliha je bila dovoljna za veliku pobjedu i prvu nad Zadrom nakon 2007. godine. Potpuno zasluženo jer Sonik ove sezone igra izvanredno. Nalazi se na trećem mjestu u hrvatskom prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ALBA Berlin vs. Bilbao Basket

Zadrane je na Jazinama uništio njihov bivši igrač Jakov Vladović koji je zabio 15 poena, a Petani je bio efikasniji s pola koša više. Kod poraženih je Martin Junaković ubacio 17.

I kako dalje? Veljko je Mršić je došao u Zadar kako bi se borio za naslov prvaka Hrvatske i izbjegao borbu za ostanak u ABA ligi. Prvi su na tablici u Premijer ligi (osam pobjeda i dva poraza) i prvi cilj je izgledan, ali drugi? Pa već sada je jasno da će se boriti za ostanak. Klub ima samo jednu pobjedu nakon šest kola.

Susret 5. kola ABA lige između Zadra i Splita

Došlo je jako puno novih igrača, Darko Planinić je odigrao samo dvije utakmice, a već sada se može reći da je Mršić promašio sa svim strancima koje je doveo. Utučeni su novci u igrače poput Jonathana Gallowaya i Boykinsa koji su nedugo nakon početka sezone napustili klub, a ubrzo su stigle njihove zamjene u vidu Kodija Justicea i Chinana Onuakua. O njihovoj sudbini je još rano pričati.

Zadar: KK Zadar i Hermes Analitica u 8. kolu košarkaške A1 lige

Nije se proslavio ni Eyassu Worku za kojeg je pitanje dana kada će napustiti klub, a Justin Carter je jedini koji ima neki učinak (8.6 koševa i 3.7 skoka po utakmici).

Sezona je praktički tek počela, a za Zadrane je apsolutno promašena. Opet se lutalo sa selekcijom, dovedeni su neprovjereni igrači koji su napravili isto što i njihovi prethodnici. Pokupili lovu i otišli dalje. Sve je rezultiralo promjenom igrača usred sezone i kaosom u klubu. Izborniku Hrvatske Veljku Mršiću ozbiljno se trese klupa, a s novim sljedećim kiksom bi mogao postati bivši.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova