Sport

Komentari 3

Izgubio od Čilića pa 'kmečao': Hrvati, tiše! Vratite se u bazen

Izgubio od Čilića pa 'kmečao': Hrvati, tiše! Vratite se u bazen

Marin Čilić je za tri sata i 33 minute došao do pobjede nad Francuzom Benoitom Paireom. U 3. kolo Australian Opena u Melbourneu ušao je sa pobjedom 6-2, 6-7 (6), 3-6, 6-1, 7-6 (3).

Nije bilo baš glatko i bez ikakvih problema, ali Marin Čilić je u trećem kolu Australian Opena. Naš je tenisač trenutno 39. na svijetu, a izbacio je Francuza Benoita Pairea (ATP - 21.) nakon 213 minuta i sa 3-2 u setovima: 6-2, 6-7 (6), 3-6, 6-1, 7-6 (3).

Francuz je poslije meča imao prigovor ne na Čilićev bolji tenis nego na Čilićeve - bučne navijače.

- Nosili su vaterpolo kapice... Sudac je pozivao na tišinu, ali možda zbog tih kapica na ušima nisu čuli poruke. To ne trebaju raditi. Ovo je tenis. Neka se vrate na svoj bazen! - poručio je poraženi Paire u klasičnoj 'tko gubi (valjda) se ima pravo i ljutiti' varijanti.

Nervozni Francuz je tijekom meča i getsikulirao pokušavajući mimikom pokazati da ekipa sa vaterpolskim kapicama stvara preveliku, ne-tenisku buku.

Nogometna (ili: vaterpolska) atmosfera sve je češća na teniskim mečevima. To je trend. I neka ga. Nisu isukali vuvuzele nego nataknuli kapice na glavu.

Na kraju krajeva danas u pogon idu i Kauboji i Barakude... Bježite ljudi, večeras iiigraaa - Hrvaatskaaa!

Najčitaniji članci