Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Izgubio sam nevinost s 13 i to dok je dama čitala novine...'

'Izgubio sam nevinost s 13 i to dok je dama čitala novine...'
3

Imao sa 13 godina kad sam izgubio nevinost. U jednom podrumu, sa jednom starijom damom. Poza: ja gore, a dama za to vrijeme čita novine. Toliko joj je bilo dobro sa mnom, smije se Maradona

VIDEO

Diego Maradona najveći je nogometni genij svih vremena. Naravno, stvar je osobnog ukusa, ni najznanstveniji pristup i najdetaljnije statistike svijeta ne mogu zamijeniti dojam i strast. Ili, kako kaže Max Allegri, 'Taktika je sranje. Jer nogomet je: umjetnost'.

Pokretanje videa...

Diego Armando Maradona 00:32

Diego Armando Maradona (59) je i najveći dokaz da to što si genij na travnjaku ne znači da ne možeš biti i totalno pogubljen van travnjaka. I narkoman. Maradona je i kao ovisnik 'klasa za sebe'. Jer nije lako biti hodajuće nogometno božanstvo.

Smrtnik kojeg milijuni drže nogometnim Bogom (doslovno; 'Iglesia Maradoniana' je crkva u kojoj je 'katolička vjera racionalna, a religija prema Diegu stvar srca i strasti') za TyC Sports je progovorio o SP 2010. i... Mnogočemu drugome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam izbornik moje Argentine na Mundijalu u Južnoj Africi. Vjerovali smo u naslov, a izgubili 0-4 u četvrtfinalu od Njemačke. I Messi nije mogao stati plakati. Ridao je pod tušem, užasno je teško to bilo vidjeti - priča Maradona.

'Di Stefano pa Messi i ja'

On je u najvećoj nogometnoj izvedbi ikad viđenoj Argentini '86 donio svjetsku titulu, Messi nikad nije...

- Svejedno ga beskonačno poštujem, a to sam mu i pokazivao dok je bio moj igrač u reprezentaciji. Ja sam i Messijev prijatelj i Messijev obožavatelj. A najbolji svih vremena jest jedan Argentinac, ali ne ni Leo, ni ja nego: Alfredo Di Stefano!

World Cup - Group D - Nigeria vs Argentina

Od pretjerane debljine danas je 'gegajući Maradona', a sjeća se događaja koji svatko pamti, kad je kao štrkljavi i čupavi dječarac tek postao tinejdžer:

- Imao sa 13 godina kad sam izgubio nevinost. Bilo je to u jednom podrumu sa jednom starijom damom. Poza: ja gore, a dama... Čita novine. Toliko joj je bilo dobro sa mnom - smijao se neponovljivi nogometni čarobnjak pred mikrofonima TyC Sportsa.

Diego Armando Maradona. 'Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta... El genio del futbol mundial'!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova