Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Izmamio sam Liviju osmijeh na lice, oduševila ga je poruka'

'Izmamio sam Liviju osmijeh na lice, oduševila ga je poruka'
1

Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena to postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha, priča nam poštar

VIDEO

U četvrtak je na adresu Dominika Livakovića (24) stigla neobična, ali simpatična poruka. Dinamov golman bio je utučen nakon remija protiv Šahtara (3-3) u Ligi prvaka, a jedan zagrebački poštar ispisao mu je poruku na računu:

"Pobjeđujemo u Milanu!", u potpisu - poštar.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:09

A taj misteriozni poštar jest Goran Novačić (40) koji je Hrvatskoj pošti postao prava faca.

- Je, pročulo se da sam Liviju ostavio tu poruku. Malo me sad i zezaju da sam poznat, haha - javio nam se dobro raspoloženi poštar.

Pokretanje videa...

36:28

'Morao sam razveseliti dečke'

Novačić je iz Zagreba i godinama prati i navija za Dinamo.

- Vjerujte, nikad ovako nešto nisam napravio. Osjetio sam navijačku dužnost Livakoviću poslati poruku. Gledao sam tu šokantnu utakmicu, vidio da su dečki utučeni... Godinama raznosim poštu, čak i na Dinamov stadion. Često poštu nosim i Dominiku - otkrio nam je poštar.

A kako je reagirao Livaković?

- Ma oduševljen je bio. Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha - uzbuđeno priča Goran.

'Čekao sam Livija pola sata za fotku'

Novačić je u petak svratio i do Maksimira. Poslom, naravno. Ipak, poželio je uhvatiti i Livakovića za fotografiju, a ovaj je to oduševljeno prihvatio.

- Baš kad sam došao on je bio na masaži pa sam ga morao pričekati pola sata, ali vrijedilo je. Fotka je tu. Izgrlili smo se, pozdravili, ma vrhunski - kazao je gospodin Novačić.

Ne boji se kazne HP-a zbog pisanja po računu.

- Ma kakvi, pa to je svima bilo simpatično. Drugo bi bilo da sam na račun napisao nekakve uvredljive poruke. Mislim da s ovime nisam kompromitirao svoju uniformu. Jedino da me stranka prijavila, a u ovom slučaju nije, haha. Uostalom, prvi put sam napravio ovako nešto - objašnjava.

Hoće li Dinamo dobiti Atalantu u Milanu?

- Nadam se pobjedi. Kvalitetom odskačemo puno od njih, bez obzira što oni igraju talijansku ligu. Idemo po tri boda i prolazak dalje - završio je optimistični poštar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka