Sport

Komentari 6

Izmjenjivali nježnosti: Neymar ljubi argentinsku pop zvijezdu?

Izmjenjivali nježnosti: Neymar ljubi argentinsku pop zvijezdu?

Napadač PSG-a i argentinska pjevačica Emilia Mernes na Instagramu su izmjenjivali nježnosti porukama zbog kojih su njihovi obožavatelji naslutili kako se između njih dvoje ipak događa nešto više od prijateljstva

Brazilski nogometaš Neymar (28) opet je u centru pozornosti zbog svog ljubavnog života, a ovaj put se povezuje s argentinskom pjevačicom Emilijom Mernes (24).

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar i Natalia Barulich

Zvijezdu PSG-a  prvi put su povezali s lijepom Argentinkom nakon što se ispostavilo da je bila VIP gost na njegovom novogodišnjem okupljanju. 

Na jednoj od fotografija s proslave, par pleše uz jedno od njezinih pjesama čiji refren glasi: "Ne izlazim više u lov kad je pun mjesec. Reci svim onim blesavim djevojkama da sam tvoja beba".

- Jako je drag i ljubazan, stvarno je dobar domaćin. Emilia i Neymar su prijatelji, ali postoje stvari koje bi morali samo oni reći - rekao je jedan od Emilijinih prijatelja.

Argentinka je na društvenim mrežama objavila fotografiju s kumčetom te je napisala: "Tvoja kuma. Volim te malena".

Neymar nije ostao ravnodušan na Emilijinu fotografiju te joj je u komentarima ostavio emoji srca, na što mu je ona odgovorila emojijem voljenog lica. 

Obožavatelji argentinske pjevačice odmah su reagirali s pozitivnim komentarima, a jedan od njih je glasio:

"Želim vjerovati u ovu ljubavnu vezu. Oboje ih volim i želim ih vidjeti zajedno"

U posljednjoj ozbiljnoj vezi Neymar je bio s brazilskom glumicom i modelom Brunom Marquezine, a 2018. godine prekinuli su po drugi put. 

Prošle godine, Neymara su povezivali s američkim modelom hrvatskih korijena Natalijom Barulich koja je kasnije potvrdila da je njihov odnos bio 'najveća šala ikad'.

Napadač PSG-a nedavno se našao i pod svjetlima reflektora zbog korona partyja koji je organizirao u jeku aktualne pandemije. Pozvao je 500 ljudi, a tulum je trajao čak pet dana. 

Najčitaniji članci