Obavijesti

Sport

Komentari 34

Što nam spremaju Sinkovići? 'Vrijeme je za nove izazove'

Što nam spremaju Sinkovići? 'Vrijeme je za nove izazove'
9

Dobili smo poziv na izvanrednu konferenciju za novinare u srijedu na Jarunu. Tema? Nastavak profesionalne karijere braće Sinković kojim će dovesti u pitanje svoj dugogodišnji sportski uspjeh

VIDEO

Otkako su zajedno sjeli u čamac, ne znaju za poraz. Čudesni niz od 29 pobjeda zaredom u dvojcu na pariće Valent i Martin Sinković okrunili su zlatom u Riju.

Nitko ih nikad nije dobio otkako su iz četverca preselili u dvojac na pariće. Koeficijent na njihovu pobjedu u Riju bio je samo 1,08 što je bio uvjerljivo najmanji koeficijent na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u svim sportovima.

I ne samo to, braća su veslala ozlijeđena i opet su bila prebrza za konkurenciju. 

No nešto se sprema. Dobili smo poziv na izvanrednu konferenciju za novinare u srijedu na Jarunu. Tema? Nastavak profesionalne karijere braće Sinković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U pozivu stoji kako su Valent i Martin odlučili promijeniti tijek svoje profesionalne karijere kojim će dovesti u pitanje i svoj dugogodišnji sportski uspjeh. Možemo samo nagađati o čemu je riječ, hoće li zlatna braća Sinković ostati u veslanju i samo promijeniti disciplinu ili će se prebaciti na nešto posve novo...

Konferencija za medije zlatne braće Sinković počinje u srijedu u 11.45 sati u veslačkom hangaru kluba Mladost na Jarunu. Pratit ćemo "presicu" Valenta i Martina nakon koje ćemo saznati čime će se to baviti najbolji svjetski veslački par.

Priopćenje:

Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe i osvojene zlatne Olimpijske medalje na igrama u Riju, Braća Sinković odlučila su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere kojim će dovesti u pitanje i svoj dugogodišnji sportski uspjeh. 

Što je u nastavku svoje profesionalne karijere odlučio raditi i čime se baviti najbolji svjetski veslački tandem saznajte na izvanrednoj konferenciji za medije Braće Sinković u srijedu, 16. studenog 2016. u 11:45 sati na zagrebačkom jezeru Jarun. 

Zahvaljujemo svim medijima na praćenju i podršci koju su Braći Sinković pružili u dosadašnjoj profesionalno - sportskoj karijeri. 
 

Oglasila se i braća

Braća Sinković su nedugo nakon objave službenog poziva za konferenciju na svojem Facebook profilu objavila kako će se povući iz veslačkog svijeta. Barem ako je suditi prema dijelu "vrijeme je za neke nove izazove".

- Prije nekoliko minuta sazvali smo izvanrednu konferenciju za medije slijedom odluke o nastavku naše profesionalne karijere. Na ovom našem sportskom putovanju, postigli smo sve...vrijeme je da zamijenimo vesla i nastavimo u nekom drugom smjeru! Hvala svima na podršci koju ste nam pružali do sada, vrijeme je za neke nove izazove - poručili su Sinkovići.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener