Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jadran apsolutni favorit grupe, Crvena zvezda protiv Mladosti

Jadran apsolutni favorit grupe, Crvena zvezda protiv Mladosti

Jadran će na Poljudu ugostiti Barcelonu, Oradeu i Primorac, dok će Mladost na bazenu uz Savu igrati protiv Montpelliera, Apollona i Crvene zvezde. Mladosti će biti puno teže od Splićana

VIDEO

Dan nakon što su na drugom mjestu okončali prvi kvalifikacijske krug za Ligu prvaka, vaterpolisti splitskog Jadrana doznali su protivnike u onom idućem. U istom će im se pridružiti i Mladost, a oba će naša kluba biti i domaćini turnira. Igrat će se još u Szolnoku i Parizu.

Jadran će na Poljudu ugostiti Barcelonu, Oradeu i Primorac, dok će Mladost na bazenu uz Savu igrati protiv Montpelliera, Apollona i Crvene zvezde.

Splićani su apsolutni favoriti svoje skupine, dok se slično ne može konstatirati za ovosezonsku momčad mladostaša iako je ne treba ni prerano otpisivati.

- Skupina stvarno obećava i mislim da naš prolazak dalje tu uopće ne bi trebao biti upitan - reći će trener Jadrana Mile Smodlaka.

- Status favorita jasno treba dokazati u bazenu jer vidjelo se i na prijašnjem turniru u Podgorici koliko tu ima i oscilacija. Nama svaki novi dan zajedničkih treninga znači puno, tako da ćemo do splitskog turnira biti dodatno uigraniji. Turnir u Podgorici smo morali proći i pod umorom, i činjenicom da smo zajedno možda koja dva tjedna.

- Na nama je sada pokazati što smo i kakvi smo u odnosu na ostale suparnike. Mislim da su nam to u ovom trenutku suparnici po mjeri. Vidimo i mi neke šanse na zagrebačkom turniru. Mislim da možemo sigurno kvalitetno odigrati i s Apollonom i Montpellierom, dok će sa Zvezdom to biti već malo teže. To je momčad koja je u konačnici formirana kako bi se mogla nositi s vrlo jakim, osnaženim ostalim sastavima u Srbiji - dometnut će trener Mladosti Zoran Bajić.

Iz svake od četiri skupine u play-off prolaze po dvije prvoplasirane ekipe, a igra se od 8. do 10. listopada.

SKUPINA ZAGREB – Mladost, Apollon Smyrna, Montpellier i C. zvezda
SKUPINA SPLIT – Jadran, Oradea, Barcelona i Primorac Kotor
SKUPINA SZOLNOK – Szolnok, Savona, Vouliagmeni i Jadran (HN)
SKUPINA PARIZ – Noisy-le-Sec, Brescia, Terrassa i OSC Budimpešta.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani