Obavijesti

Sport

Komentari 192

Rijeka slavi u ludoj završnici na Poljudu: Livaja zabio pa fulao penal, Labrović junak gostiju!

Rijeka slavi u ludoj završnici na Poljudu: Livaja zabio pa fulao penal, Labrović junak gostiju!
13

Rijeka je povela s 2-0 u 83. minuti nakon gola Frigana, a Hajduk je u sudačkoj nadoknadi imao dva penala. Livaja je zabio prvi, pa promašio drugi u 96. minuti

Ukupno 106. jadranski derbi od samostalnosti pripao je Rijeci! Čak 344 dana Hajduk nije znao za ligaški poraz na Poljudu, igrom slučaja, od 26. veljače kada su s 3-1 izgubili od - Rijeke.

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

Rijeka je povela u 65. minuti golom Princea Ampema. Chidozie Awaziem i Stefan Simić bili su neoprezni i Antonio Marin ukrao je loptu pred njihovim očima. Mladi je igrač Rijeke pucao, a udarac je obranio Karlo Sentić. Međutim, lopta se odbila do Ampema, koji je pospremio u praznu mrežu Hajduka.

Matija Frigan povećao je vodstvo u 83. minuti nakon ubačaja Adriana Libera. Činilo se da će utakmica mirno završiti, ali derbi je začinio penal za Hajduk u 91. minuti. Nikola Kalinić srušen je u 16 metara, a zagrebački sudac Ante Čulina pokazao je na bijelu točku. Trajala je kratka provjera VAR sobe, ali samo je potvrđena odluka Čuline - penal za Hajduk.

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

Marko Livaja bio je precizan, a Čulina je odlučio da će sudačka nadoknada trajati osam minuta. U 94. minuti Livaja pada u 16 metara nakon što je Galešić neoprezno podigao nogu u borbi za loptu.

Čulina je ovaj put sam išao pogledati VAR snimku, ali ponovno je pokazao na bijelu točku. Livaja je ponovno uzeo loptu, koja je bježala na sve strane zbog silovite bure, ali nekako ju je primirio i gađao donji lijevi kut. Međutim, Labrović ga je ovaj put pročitao i osigurao važna tri boda za Rijeku.

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

Emir Sahiti izašao je iz igre u 54. minuti nakon teške ozljede. Još nije poznata težina njegove ozljede, ali činilo se da je igrač Hajduka ozlijedio koljeno i na nosilima je iznesen s travnjaka.

Susret 20. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

Hajduk nije uspio iskoristiti remi Dinama sa Slaven Belupom i ostaje na osam bodova zaostatka. Rijeka se s tri boda izjednačila s Lokomotivom na sedmom mjestu, a samo šest bodova dijeli ih od mjesta za Europu nakon veoma loše jesenske polusezone.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Hajduk - Rijeka, 20. kolo HNL-a 17.30h , Poljud, Split
Hajduk
Livaja 90+1'
1 : 2
Rijeka
Ampem 65', Frigan 83'
Sortiranje događaja
90+11'

Kraj utakmice! Rijeka odlazi s Poljuda s tri osvojena boda!

90+10'

Igra se 100. minuta na Poljudu. Istekla je sudačka nadoknada, ali Čulina će, jasno, produžiti utakmicu nakon VAR provjere koja je trajala 3-4 minute.

90+6'

Labrović je obranio penal! Livaja je pucao u donji lijevi kut, ali golman Rijeke ga je pročitao i spriječio izjednačenje na Poljudu!

90+4'

Penal za Hajduk!

90+3'

Čulina će sam pogledati VAR snimku! Hajduku bi mogao biti suđen novi penal... 

Galešić je podigao nogu i, izgleda, udario Livaju, koji je također podigao nogu u namjeri da uzme loptu.

Komentari 192