Obavijesti

Sport

Komentari 15

Jakirović: Teško mi je pao zadnji poraz u Gorici, ove sezone su nam uzeli čak pet bodova...

Jakirović: Teško mi je pao zadnji poraz u Gorici, ove sezone su nam uzeli čak pet bodova...
1

Stojković je počeo trenirati i izgleda dobro u igri, ali s njim čekamo da prođe osam mjeseci od njegove operacije, pa da krene u maksimalni trening, kaže Sergej Jakirović

VIDEO

Dinamo će u subotu put Velike Gorice. Nogometaši Sergeja Jakirovića nastavljaju lov za vodećom Rijekom, a ovog ih tjedna opet očekuje zahtjevan raspored. Dinamo sutra gostuje kod Gorice, u srijedu u Maksimiru dočekuje Varaždin, pa će se sljedećeg vikenda u Kranjčevićevoj ulici obračunati s Lokomotivom. Ipak, dinamovcima je sad u mislima samo Gorica.

Pokretanje videa...

Boysi slave pobjedu u Splitu 00:33

- Dugo nismo imali tjedan dana između dvije utakmice, odradili smo regeneraciju pa dva taktička treninga kako bi bili još bolji na terenu. Radili smo analizu Gorice, oni su nam uzeli pet bodova ove sezone, ali svjesni smo svojih mogućnosti, dobre forme, želimo pobjedom nastaviti lov za Rijekom - kaže Sergej Jakirović, pa dodaje:

- Idemo utakmicu po utakmicu, dobro je što smo svježi, ne igramo svaka tri dana. I konačno imamo prilike nešto i trenirati. Ovo nam je važna utakmica u svakom smislu, do kraja sezone ćemo uvijek igrati prije Rijeke, tako pobjedama možemo na njih vršiti dodatan pritisak.

Malo o Gorici.

- Ma Dinamu je uvijek teško u Gorici, bez obzira u kojem sastavu igrali, tamo je uvijek napeto. Svi se žele pokazati, skrenuti pažnju na sebe dobrim igrama protiv nas. Rajko Vidović će nam otežati put do pobjede, on se bori za sebe i momčad. Mi ćemo tražiti rani gol kako bi utakmicu odveli na naš mlin. Zadnji put smo tamo poraženi, to mi je jako teško palo, vodili smo 1-0 i imali 24 udarca prema golu. Ali to je nogomet. 

Zagreb: Dinamo i Istra sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a

Goricu vodi vaš vjenčani kum Rajko Vidović.

- Donio je nešto novo u Goricu, poštenje i pravi pristup koji ga je krasio kao igrača, ali i kao osobu. Gorica je postala pragmatičnija, više se ne igraju toliko u zadnjoj liniji, očekujem maksimalno motiviranu Goricu.

Zdravstveno stanje?

- Živković je imao poštedu posljednjih dana, pa ćemo vidjeti stanje s njim, dok se Pierre-Gabriel dobro oporavlja, vjerojatno će preskočiti još samo Goricu. Stojković je nedavno odradio prvi trening s nama, malo smo ga pazili da igrači na njega ne idu "full", tu je odmah puno toga pokazao u igri. Čekamo da prođe osam mjeseci od njegove operacije, tad bi mogao krenuti maksimalno, Emreli se vratio i trenira, dok Perić i dalje pauzira - završio je Jakirović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta