Sport

Komentari 78

'Jako smo razočarani, bili smo naivni, ima dosta problema...'

'Jako smo razočarani, bili smo naivni, ima dosta problema...'

Otupili smo Hajdukovu snagu u napadu, ali čak smo bili kvalitetniji protiv Dinama, no tad nam je nedostajalo mirnoće u završnici. U kontinuitetu pružamo dobre partije, ali danas smo nagrađeni bodom, kaže Istrin trener Prelec

Hajduk je kiksao u Puli, nakon remija 1-1 ima bod, ali i utakmicu više od Dinama na vrhu.

Trener Damir Burić nije bio zadovoljan i nije to ni pokušao sakriti.

- Ne, nisam zadovoljan ishodom. Ovo moramo dobro analizirati, ima dosta problema koje moramo srediti. Ovo je kao da smo izgubili, nema nikakve radosti u nama, dapače, jako smo razočarani.

Marin Jakoliš odigrao je po mnogima najbolju utakmicu za Hajduk.

- Da, ali da je Jakoliš bio na terenu, mi ne bismo primili gol. Mi smo u tom trenutku bili s igračem manje. Tu moramo biti pametniji, bili smo naivni - govorio je Burić i zaključio:

- Jako smo razočarani...

Trener Istre Ivan Prelec bio je zadovoljan:

Pula: Istra ugostila Hajduk u 10. kolu HT Prve lige

- Protiv kvalitetne momčadi kao što je Hajduk nije bilo realno očekivati da ćemo se nametnuti. U dobrom smo dijelu otupili njihovu snagu u napadu. Izjednačujući gol nas je nagradio, nakon toga nas je ponijela atmosfera i do kraja smo se bacali na glavu.

Usporedio je današnji remi s porazom 1-0 od Dinama, u utakmici za koju su i neki igrači Dinama rekli da su je odigrali lošije nego onu koju su izgubili od Varaždina, nakon čega je trener Bjelica poludio.

- Čak smo bili kvalitetniji protiv Dinama, ali nam je nedostajalo mirnoće u završnici. Dobri smo bili i protiv Osijeka i Gorice, u kontinuitetu pružamo dobre partije, ali danas smo nagrađeni bodom.

Najčitaniji članci