Obavijesti

Sport

Komentari 82

Jasna poruka Boysa: Dinamo dinamovcima, a ne mafijašima

Jasna poruka Boysa: Dinamo dinamovcima, a ne mafijašima
1

Udruga navijača Dinama Bad Blue Boys je nakon dugo vremena poslala priopćenje jer prema njima 'nova struja želi preuzeti klub', a to je bio znak za uzbunu u njihovom taboru

VIDEO

Navodna borba 'dvije struje' trebala bi krenuti za prevlast u rukovodstvu Dinama, a iz udruge navijača Bad Blue Boys odlučili se oglasiti priopćenjem pod nazivom 'Vratite Dinamo dinamovcima'.

Priopćenje BBB-a donosimo u cijelosti:

Prije točno deset godina BBB su tadašnjem (i sadašnjem) gradonačelniku na ruke predali peticiju naziva “VRATIMO DINAMO DINAMOVCIMA” s 18.000 potpisa navijača koji su tražili odlazak tada (a de facto i danas) aktualnog rukovodstva NK Dinamo.
On je tu peticiju i sve potpise na kraju bacio u smeće, a godine sudskih procesa i svih gadosti koje su u njima isplivale na površinu objašnjavaju i zašto.

U ljeto 2010. BBB proglašavaju bojkot pokušavajući skrenuti pozornost uspavanih i komotnih dinamovaca kao i ostatka javnosti na sustavno uništavanje klupskog identiteta u prvom redu, kao i podređivanje klupskih interesa jednom čovjeku i njegovoj obitelji.
Tada se “uništavanje klupskog identiteta” činilo nečim apstraktnim, izmišljenim dok se klub iz dana u dan udaljavao od svojih navijača i od vrijednosti koje su ga učinile toliko velikim, prepoznatljivim, omiljenim… danas uz sve probleme, gorući problem i sramota kluba je loša posjeta kada se ugase svjetla europskih natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S vremenom se nezadovoljstvo artikuliralo u svijest o tome da utjecaj i snaga desetaka tisuća Dinamovih članova moraju biti presudni u kontroli i izboru vodstva kluba, a ne da se uprave mijenjaju ovisno o moći određenih političkih i mafijaških struktura.

Ne “ulica”, ne menadžeri i ne Bad Blue Boysi. I ne da navijači upravljaju klubom, kako se to često namjerno plasira.

Na kuloarske priče o nekim novim strujama u borbi za prevlast u Dinamu Bad Blue Boysi jedino mogu odgovoriti onako kako odgovaramo svima skoro čitavo desetljeće – u obzir dolaze samo i jedino demokratski izbori za novu upravu i novog predsjednika kluba!

Pravo glasa mora biti omogućeno svim Dinamovim članovima, a ne samo Mamićevim marionetama iz Skupštine koji su šutjeli kad se kralo.
Ne može biti prečica, ne može biti dogovora “ispod stola”.

Od nadležnih tijela NK Dinamo tražimo da hitno, u što kraćem roku pokrenu procese u kojima će Dinamovo članstvo imati ključni utjecaj u izboru vodstva kluba.
Da klub više ne robuje interesima i hirovima pojedinaca i da o njemu odlučuju DINAMOVCI, a ne političari i mafijaši.

Ne podcjenjujte našu upornost i odlučnost da ovo izguramo do kraja!

Više nemate vremena, više nemate izgovor.

BAD BLUE BOYS

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu