Sport

Komentari 9

Jazzeri došli do 13. pobjede u 14 utakmica: Babo utrpao 21 poen

Jazzeri došli do 13. pobjede u 14 utakmica: Babo utrpao 21 poen

Bojan Bogdanović je utakmicu završio kao drugi najučinkovitiji igrač utakmice. U 30 minuta na parketu šutirao je iz igre 9/14 od čega 1/2 za tricu, a zabio je još i dva slobodna bacanja

Utah Jazz našeg Bojana Bogdanovića pobijedio je Hawkse 112-91 na gostovanju u Atlanti. Jazzeri su tako pobijedili u 13. od 14 posljednjih utakmica, a Babo je ponovno bio jedan od najboljih na parketu.

Hawksi su zabili prvi koš na utakmici, a to im je ujedno bilo prvo i jedino vodstvo na utakmici. Jazzeri su od samog početka zagospodarili parketom i pobjeda ni u jednom trenutku nije došla pod upitnik. 

Atlanta se nekako držala u prvom poluvremenu i na poluvrijeme otišla sa 'pristojnim' zaostatkom (-8), ali Jazzeri u trećoj dionici ubacuju u brzinu više i dolaze na osjetnu prednost (+20) koju su uspjeli održati do kraja utakmice.

Bojan Bogdanović je utakmicu završio kao drugi najučinkovitiji igrač utakmice. U 30 minuta na parketu šutirao je iz igre 9/14 od čega 1/2 za tricu, a zabio je još i dva slobodna bacanja. Također je uhvatio šest skokova i upisao jednu asistenciju.

Njegov suigrač Jordan Clarkson zabio je dva više (23), a pogurao ih je i  Donovan Mitchell s 18 poena.

Jazzeri su i dalje vodeća momčad Zapada sa ukupnim omjerom 17-5.

Rezultati

Najčitaniji članci