Obavijesti

Sport

Komentari 70

Je li on čovjek? Haaland ušao u igru i zabio hat-trick u debiju

Je li on čovjek? Haaland ušao u igru i zabio hat-trick u debiju
1

Borussia Dortmund je u gostima kod Augsburga u 55. minuti gubila sa 1-3, a onda je u igru ušao 19-godišnji norveški napadač Erling Haaland, zabio hat-trick i donio im pobjedu...

VIDEO

Nakon zimske pauze natjecanje u Bundesligi nastavljeno je susretima 18. kola, a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je asistent za jedini pogodak Wolfsburga, koji je izgubio od Kölna sa 1-3.     

Pobjedu Kölnu donijeli su dvostruki strijelac Jhon Córdoba (22, 45+2) i Jonas Hector (62), a Brekalo je u 66. minuti povukao polukontru i odlično je uposlio Renata Steffena, koji je pogodio za konačnih 1-3. Jedanaest minuta kasnije hrvatski nogometaš izašao je iz igre.

firo: 19.09.2019, Football, UEFA Europa League, EL, season 2019/2020, VfL Wolfsburg - PFK Oleksandrija

Borussia Dortmund je u gostima kod Augsburga u 55. minuti gubila sa 1-3, a onda je u igru ušao 19-godišnji norveški napadač Erling Haaland, koji se u jesenskom dijelu sezone u dresu Salzburga iskazao golgeterskim sposobnostima. Njegov debi u Bundesligi bio je isto tako uspješan, upisao je hat-trick i donio pobjedu Borussiji Dortmund, koja je slavila sa 5-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Augsburg, 01/18/2020, firo, soccer, 1.Bundesliga, season 2019/2020, FCA, FC Augsburg - Borussia Dortmund

Haaland je bio strijelac u 59., 70. i 79. minuti, a preostala dva pogotka postigli su Julian Brandt (49) i Jadon Sancho (61). Hrvatski stoper Tin Jedvaj odigrao je svih 90 minuta za Augsburg.

GER, 1.FBL,  FC Augsburg vs. Borussia Dortmund

Hoffenheim je kod kuće izgubio od Eintrachta iz Frankfurta sa 1-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić odigrao je cijeli susret za domaćine, te se je dva puta našao u gol-šansi. U 57. minuti njegov pokušaj glavom otišao je iznad gola, a u 60. je pucao lijevom nogom, ali vratar Eintrachta bio je na mjestu.
 
Dan ranije nogometaši Schalkea su na svom stadionu pobijedili drugoplasiranu Borussiju Moenchengladbach s 2-0.  Večeras vodeći Leipzig dočekuje Union Berlin, a u nedjelju se sastaju Hertha - Bayern, te Paderborn - Bayer Leverkusen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine