Obavijesti

Sport

Komentari 208

Baleu VAR 'ukrao gol', Modrić nije spasio Real u deset minuta

Baleu VAR 'ukrao gol', Modrić nije spasio Real u deset minuta
25

Barcelona i Real razočarali su tribine Nou Campa bez ijednog zabijenog gola u 243. El Clasicu u povijesti. Jedini je gol postigao Bale, no njega je odmah poništio VAR i tako ostavio 0-0 na semaforu...

VIDEO

U jednom od najvećih nogometnih derbija na svijetu, španjolskom "El Clasicu" Barcelona i Real Madridu su na Camp Nou prvi put nakon 17 godina odigrali bez golova.

Utakmica se trebala igrati 26. listopada, ali je odgođena zbog sigurnosnih razloga nakon što je Kataloniju zahvatio val prosvjeda uzrokovanih uhićenjem devet katalonskih separatističkih vođa.  

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Bio je to zanimljiv dvoboj, ali nažalost, daleko od spektakla kojeg smo očekivali. Bilo je prilika na obje strane, ali ne i golova. Za razliku od čak osam žutih kartona. 

Posljednji put su Barca i Real odigrali bez golova u prvenstvu prije čak 17 godina na Camp Nou. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcu, dok je Luka Modrić kod Reala ušao u igru u 80. minuti.

Barca je ovom utakmicom produžila niz bez poraza u "el clasicu" na sedam utakmica (četiri pobjede i tri remija), a zadnji put je u najvećem derbiju izgubila u kolovozu 2018. 

ATLETICO DE MADRID v REAL MADRID 2019/2020. ROUND 7.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti u 17. minuti, nakon ubačaja iz kornera Casemiro je pucao glavom, ali je Pique glavom s gol-linije spasio vlastitu mrežu. U 30. minuti s gol-linije je spašavao i Sergio Ramos nakon što je pucao Messi. U 41. minuti  ponovo prijeti Barcelona, Messi je prebacio obranu Reala uposlovši Albu, no branič domaćeg sastava je loše pucao.

U drugom dijelu prvu priliku je imala "Blau Grana", ali se Messi u 59. minuti spetljao pred golom. Deset minuta kasnije zaprijetio je Real, ali je Bale pucao pored gola. U 73. minuti Velšanin je zabio za vodstvo gostiju, ali je pogodak poništen nakon pregleda VAR-om jer je asistent Mendy bio u zaleđu.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

"El clasico" je organiziran pod posebnim mjerama osiguranja zbog straha da katalonski separatisti ne prekinu utakmicu. Naime, internetska platforma Demokratski tsunami je pozvala zagovornike katalonske neovisnosti na masovni prosvjed pored stadiona Camp Nou, a odazvalo se nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Prosvjednici su mahali natpisima "Španjolska, sjedni i razgovaraj" kojima se traži od španjolske vlade pregovore oko organiziranja referenduma o nezavisnosti te puštanje osuđenih političara.

Derbi je osiguravalo više od 4.000 policajaca, pri čemu je oko 1.000 raspoređeno oko stadiona Cam Nou, a zanimljivo igrači obje momčadi bili su smješteni u istom hotelu zbog osiguranja.

Najave su kako će utakmicu preko televizijskih ekrana pratiti oko 650 milijuna gledatelja u više od 180 zemalja. 

Na ljestvici vode Barcelona i Real Madrid sa po 36 bodova, dok je Sevilla treća sa 31 bodom. Getafe na četvrtom mjestu ima 30 bodova, a peti je Atletico Madrid sa 29 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba