Obavijesti

Sport

Komentari 4

Jedan od najboljih posjetio Hrvatsku: Odmara na Krku

Jedan od najboljih posjetio Hrvatsku: Odmara na Krku

Luka već godinama posjećuje otok Krk sa svojom djevojkom Anamarijom Goltes i tu je već kao domaćin. Pa je došao napuniti baterije uoči Olimpijskih igara u Tokiju

VIDEO

Već nekoliko godina dominira u NBA ligi i jedan je od najboljih košarkaša na svijetu. Prije tjedan dana je odveo svoju Sloveniju na prve Olimpijske igre, a uoči Tokija odmara u - Hrvatskoj!

POGLEDAJTE VIDEO: Dončić ljetuje u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

Luka Dončić u Hrvatskoj VIDEO

Iza Luke Dončića (22) je naporna sezona pa se samo dva tjedna prije početka Olimpijskih odmora zaputio na kratki odmor na otok Krk kako bi napunio baterije za najvažnije natjecanje s reprezentacijom. Luka već godinama posjećuje otok Krk sa svojom djevojkom Anamarijom Goltes i tu je već kao domaćin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, puno vremena za opuštanje nema. Već 23. srpnja počinju Olimpijske igre u Tokiju, a Luka će sa svojom reprezentacijom pokušati ugrabiti medalju u debitantskom nastupu. 

- Bez riječi sam. Naporno smo radili za ovo, nismo imali puno vremena za pripremu, ali svi smo imali isti cilj: doći ovdje i osvojiti ovaj turnir. Uspjeli smo, imamo sjajnu momčad, kemija je nevjerojatna i svi ostavljaju srce na terenu - kazao je Dončić nakon pobjede protiv Litve i plasmana u Tokio.

Iako su mu tek 22 godine, Dončić je danas ponajbolji košarkaš na svijetu. Genijalac, majstor, čudo od igrača, kako hoćete. I dok su neki NBA igrači, poput MVP-a Nikole Jokića, uzeli ljeto za rad na sebi i odbili reprezentaciju, Dončić nije razmišljao ni sekunde.

FIBA Olympic Qualifying Tournament Final - Lithuania v Slovenia

Nakon ispadanja s Dallasom iz drugog kruga doigravanja, odmah se zaputio u Ljubljanu na pripreme za kvalifikacije za OI. Htio je ispuniti svoj san, san svojih igrača, san cijele nacije. I to je uspio. Odveo je svoju 'repku' u Tokio.

Sada će tamo loviti što bolji rezultat, a onda opet ista procedura. Na odmor na svoj voljeni Krk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem